Hetki, jolloin Eder iski sisään yhden jalkapallon MM-kisahistorian kauneimmista osumista koskaan

Kyse ei ole maailman historian parhaimmasta maajoukkueesta.

Mutta kysymys voisi kuulua, onko olemassa mitään maajoukkuetta, jota olisi rakastettu yhtä paljon kuin Brasiliaa vuonna 1982.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Kaikki jotka näkivät Brasilian pelaamassa jalkapalloa MM-kisoissa kesällä 1982, tai ovat katselleet uusintoja myöhemmin videolta taikka koosteista, muistavat tämän uskomattoman maalin.

Kyse on kovan laukauksen omaavasta laitahyökkääjä Ederistä, jonka nimissä on tähän päivään saakka pysynyt koko MM-historian yksi kauneimmista osumista.

Kyse oli kesän 1982 MM-kisojen ensimmäisestä kierroksesta, jossa Brasilia pelasi Neuvostoliittoa vastaan. Tilanne oli tiukka tasatilanteessa 1-1 vain minuutteja ennen varsinaisen peliajan loppua.

Brasilialaiset olivat painostaneet pitkin ottelua ja hallinneet peliä, mutta maalia vain ei ollut syntynyt.

Silloin kentälle päässyt vaihtomies Isidoro sai pallon ja kuljetti sitä laidalla. Hän syötti pallon keskelle kohti Falcaota, joka antoikin palloin valua suoraan jalkojensa välistä.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Loppu onkin upeaa MM-kisahistoriaa:

Lue lisää:

Iranilaiset fanit häiriköivät yöllä Portugalin hotellilla – Cristiano Ronaldolta yllättävä reaktio tempaukseen

Jaa, jos sinäkin muistat tämän upean osuman vuosien takaa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);