Winnipegin taskut tyhjenivät: Patrik Laineen tutkapari joutumassa etsimään itselleen uuden seuran

Winnipeg Jets on joukkue, joka joutuu todenteolla miettimään kesän aikana sitä, kuinka se saa kaikki pelaajansa pidettyä joukkueessa.

Monien seuran pelaajien sopimukset ovat katkolla, tai heille on aika solmia rahakkaat jatkopahvit. Tämä tuottaa seuralle vaikeuksia, sillä palkkakatto tuottaa heille jo nyt ongelmia.

 

Winnipeg Jets teki viime kaudella kovan kaappauksen, kun se palkkasi St. Louis Bluesista lähdön saaneen keskushyökkääjä Paul Statsnyn.

Statsny istutettiin Nikolaj Ehlersin ja Patrik Laineen keskelle ja kolmikon yhteispeluu hitsautui hyvin nopeasti yhteen ja alkoi sujua todella mallikkaasti. Komean kauden pelannut Jets pääsi lopulta aina pudotuspeleissä neljän parhaan joukkoon saakka, kunnes tie nousi pystyyn Vegas Golden Knightsia vastaan.

Statsny oli täsmähankinta, joka osoittautui täysin hintansa arvoiseksi, mutta seuraavalle kaudelle miestä ei ehkä saadakaan pidettyä enää Winnipegissä. Hänen sopimuksensa päättyy kesällä, eikä joukkueella ole tällä hetkellä mitenkään palkkakatossa tilaa maksaa Statsnylle sellaista palkkaa, jonka hän haluaisi ja varmasti ansaitsisikin.

Tästä johtuen Patrik Laine onkin nyt menettämässä tutkaparinsa, joka on vihjaillut jopa mahdollisuudesta palata takaisin St.Louisiin, josta hän alunperin siirtyi Winnipegin riveihin.

Ottajia riittää

32-vuotias Statsny pelasi lopulta Winnipegissä tällä kaudella 37 ottelua tehden niissä 28 tehopistettä. Veteraanipelaaja löysi heti paikkansa nuorten tähtien keskellä, eikä hänen siirtymässään ollut ongelmia.

Hyvin sujuneen kauden jälkeen ottajiakin varmasti löytyy, joten tällä hetkellä näyttää hyvin varmasti siltä, että Statsny tulee etsimään itselleen uuden seuran kesän aikana. Winnipegiin hän ei voi jäädä, ellei seura ihmeen kaupalla saa tehtyä tilaa palkkakattonsa alle.

Lue lisää:

Tennislegenda Rafael Nadal yllätti pallopojan ottelun jälkeen: Tätä peliä ei kukaan olisi uskonut näkevänsä

Kova pala... Toivotaan kuitenkin kaikkea hyvää veteraanin jatkolle, oli ilo katsella miehen peliä yhdessä Laineen kanssa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);