Valtava raivo nousi kaikkia viime yönä puhuttaneesta taklauksesta – NHL-kovanaama vain nauroi teolleen

Washington Capitals voitti yöllä tärkeän ottelun pudotuspeleissä Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Tärkeän voiton lisäksi ottelussa tapahtui kuitenkin myös jotain muuta, mikä on saanut koko kiekkomaailman kohisemaan.

Nimittäin Tom Wilsonin valtava niitti Zach Aston-Reeseä kohtaan, joka lähetti miehen suoraan sairastuvalle.

Stanley Cupin pudotuspelit ovat yleensä olleet yllättävän helppoja Pittsburgh Penguinsille, kun vastaan on luistellut Washington Capitals. Viimeisen kymmenen vuoden aikana joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa pudotuspeleissä ja Penguins on voittanut jokaisen kohtaamisen – knoppitietona myös se, että jokaisen Capitals-sarjan voiton jälkeen Penguins on juhlinut myöhemmin Stanley Cup -mestaruutta.

Tänä vuonna joukkueiden kohtaamisista on muodostunut kuitenkin todellisia trillereitä. Nyt Washington on noussut viimein kuskinpenkille otettuaan viime yönä tärkeän 4-3 voiton vierasjäällä.

Voitot ovat nyt sarjassa 2-1 Washingtonin hyväksi.

Aivotärähdys ja murtunut leuka

Tärkeä voitto tuli eritätin tiukasta ja fyysisestä kamppailusta. Illan kohutuin tapahtuma oli Tom Wilsonin raju taklaus Pittsburghin Zach Aston-Reesea kohtaan. Niitin jälkeen Aston-Reese joutui jättämään ottelun kesken sillä hän sai tällistä aivotärähdyksen ja mursi leukansa.

Taklauksen jälkeen toinen somekohu nousi valokuvista, joissa Wilson istui rangaistusaitiossa hymyillen ja naursekellen samalla kun Asto-Reeseä talutettiin pois jäältä. Todella epäkunnioittavaa käytöstä.

Katso video tapahtumasta tästä:

Lue lisää:

Jääkiekon MM-kisat 2018: Tässä on kaikki, mitä sinun tulee Tanskan kisoista tietää!

Huhhuh, mitä mieltä sinä olit tuosta tilanteesta? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);