TPS julkisti yllättävän tiedon: Uransa päättänyt seuraikoni jatkaa joukkueen palveluksessa

Nykyjääkiekossa ovat harvassa pelaajat, jotka edustavat uransa aikana Liigassa vain yhtä joukkuetta ja jaksavat painaa vielä 40 ikävuoteen saakka.

Näin teki kuitenkin kunnioitettavan uran pelannut TPS:n Tomi Kallio, joka lopetti aktiiviuransa viime kauteen.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

41-vuotias Tomi Kallio on suomalaista jääkiekkoa seuraaville varmasti tuttu nimi. TPS:n kasvatti pelasi koko Liiga-uransa seurassa, mutt kävi välissä pyörähtämässä myös NHL:ssä ja Ruotsissa.

SHL-vuosien jälkeen edessä oli kuitenkin paluu Liigaan ja tuttuun TPS:n paitaan, jossa mies lopulta päätti uransa kauteen 2017-2018 kantaen rinnassaan kapteenin C-kirjainta.

Keskiviikkona TPS julkisti mielenkiintoisen uutisen, kun se kertoi verkkosivuillaan, että 41-vuotias seuraikoni tulee jatkamaan uraansa joukkueessa – vaikkakin aktiiviura kiekkoilijana on jo ohitse.

Kallio aloittaa 1. elokuuta tehtävät HC TPS:n pelaajatarkkailijana, jossa hänen tehtäviinsä kuuluu pelaajien tarkkailu ympäri Euroopan.

– Uskon, että kontakteistani ja tietotaidoistani on HC TPS:lle lisäarvoa, kun pelaajaprofiileja haetaan ja selvitetään tulevaisuutta ajatellen. Kyllä tässä innostuneella fiiliksellä palataan jääkiekkoympyröihin, Kallio kertoo tiedotteessa.

Myös seuran johtoporras on onnellinen Kallion päätöksestä jatkaa turkulaisen jääkiekon parissa.

– Hienoa saada ”Tomppa” mukaan remmiin! Hänellä on valtava kokemus niin Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja ylipäätään kansainvälisestä jääkiekosta. Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana jutelleet paljon jääkiekosta sekä erilaisista pelaajatyypeistä ja ajatuksemme kohtaavat erinomaisesti, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki sanoo.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Kärpiltä todellinen lahja Mestis-seuralle: Lähettivät tuoreen NHL-varauksen ja kaksi muuta lainalle

Hienoja uutisia suomalaisen jääkiekon kannalta! Mahtavaa, että Kallio jaksaa vielä painaa kiekon parissa tutussa kaupungissa. Iso peukku tällaiselle seurauskollisuudelle! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);