Tämän täytyy olla kaikkien aikojen kovin lämäri

Olemme nähneet vuosien varrella erilaisissa sarjoissa paljon toinen toistaan kovempia lämäreitä ja laukauksia. Mutta tämän videolla nähtävän laukauksen täytyy olla kaikkien aikojen kovin.

Jokainen jääkiekkoilija tietää, että kun tolppien välissä on aina maalivahti, niin väistämättä joskus vastaan tulee sellainen pelaaja, jonka ohittaminen tuntuu mahdottomalta.

Mikään ei vain tunnu menevän heidän ohitseen ja on helppoa tuntea olonsa turhautuneeksi, kun viekas maalivahti vain väläyttää räpyläänsä ja torjuu vedot toisensa jälkeen. Jos et löydä avoimia paikkoja tai onnistu päihittämään maalivahtia, niin joskus taktiikan muutos voi olla kohdillaan.

Hurja laukaus

Juuri niin tapahtuu myös tällä huvittavalla videolla. Pelaajat toisensa jälkeen laukovat useita laukauksia kohti maalia, mutta mikään niistä ei kuitenkaan ohita hurjassa vireessä olevaa maalivahtia. Lopulta eräs pelaajista kyllästyy tilanteeseen ja hermostuksissaan luistelee kaukalon toiselle laidalla hakemaan siellä harjoittelevilta curlingpelaajilta ”kiekon” lainaan.

Tämän jälkeen hän luistelee vauhdilla kohti maalia ja laukaisee curlingkiven jäätävällä voimalla kohti maalia. Kivi sujahtaa ohi maalivahdista vieden mukanaan maalin ja hajottaen päätypleksin. Lopulta se päätyy kaukalon takana olevan kioskin keittiöön asti.

Tämä video ei tietenkään ole aidosta tilanteesta, mutta onhan tätä nyt vaan pakko rakastaa! Ainakin kaveri onnistui lopulta päihittämään maalivahdin!

 

Tätä voidaan jo kutsua tuliseksi lämäriksi! Pistä peukkua ja jaa tätä huikeaa videota myös kavereillesi ihmeteltäväksi! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);