Tämä valtava annos on Aleksandr Ovetshkinin salainen ase – Nauttii järkyttävän hiilaripommin ennen kotipelejä

Jääkiekkoilijat ovat tunnetusti taikauskoista väkeä ja hyvin tarkkoja siitä, millaisia rituaaleja he noudattavat ennen pelejä.

Pelaajien keskuudessa rituaaleilla ja pelipäivien rutiineilla voi kuitenkin olla suuria eroja, mutta Washington Capitalsin tähtipelaaja Aleksandr Ovetshkinin kotipelejä edeltävä rutiini on yksinkertaisesti uskomatonta katseltavaa.

Aleksandr Ovetshkin on vain kahden voiton päässä uransa ensimmäisestä Stanley Cup -pokaalista, mutta tiesitkö sinä, millainen miehen salainen ase matkalla tuohon jääkiekon himoituimpaan pystiin on ollut?

Jääkeikkoilijat ovat tunnesti tarkkoja rutiineistaan ja jopa taikauskoisia niiden suhteen, joten monet pelaajat toistavat tismalleen samat rutiinit jokaisen pelipäivän alla. Joillekin kyse on tietystä venyttelystä tai tervehdyksistä joukkuetovereiden kesken, mutta Ovetshkinin kotiotteluita edeltävä traditio on aivan omassa luokassaan.

Player’s Tribune -lehdessä Washington Capitalsin puolustaja Brooks Orpik yllätti monet, kun hän paljasti joukkueensa venäläiskapteenin salaisen aseen. Ja kyse onkin sellaisesta tempusta, johon kovin moni ammattiurheilija ei hetkeä ennen kovaa suoritusta pystyisi.

Ovetshkinilla on nimittäin tapana syödä valtava annos todellista mättöruokaa aina ennen kotiottelua. Nyt kuva tuosta ateriasta on julkaistu kadalaisen mediajätti TSN:n toimesta ja se on uskomatonta katseltavaa.

Venäläistähden salainen herkkuateria on niin kutsuttu ”Mama Luccia” -annos, joka pitää sisällään kanaa, nuudeleita, juustoa sekä leipää sellaisen annoksen, että heikompaa jo pyörryttäisi pelkkä ajatuskin siitä.

– Se on sellainen ateria, jonka jälkeen haluaisit ottaa viiden tunnin päiväunet. Hän tekee siitä kuitenkin aina ison show’n. Siinä ei ole mitään häpeää, Orpik kertoi kirjoituksessaan.

– Kello on yleensä 11 aamulla ennen kuin kukaan edes miettii lounasta ja Ovie marssii ruokalaan huutaen ”Mama Luccia! Mama Luccia!”. Se on tosi outoa, mutta nyt se vaikuttaa jo täysin normaalilta asialta, puolustaja kertoo.

Vastaava hiilaripommi voiisi tuntua monesta tosiaan pahalta vetää alas ennen kovaa suoritusta, mutta venäläiskonkari on selvästi löytänyt peliinsä uuden vaihteen vielä nyt Stanley Cup -finaalien alla, joten jotain taikaahan tuossa täytyy olla!

Lue lisää:

Aleksandr Ovetshkinin TÄYSIN uskomaton reaktio, kun hän saa kiekon suoraan kasvoihinsa vaihtoaitiossa

Tuossa on kyllä jo jonkin verran syötävää yhdelle miehelle! Ei voi muuta tehdä kuin hattua nostaa ja laittaa peukkua, sillä tuollaisen annoksen jälkeen en ainakaan itse pystyisi heti urheilemaan... window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);