Aleksandr Ovetshkinin TÄYSIN uskomaton reaktio, kun hän saa kiekon suoraan kasvoihinsa vaihtoaitiossa

Kaikki tietävät, että Aleksandr Ovetshkin on iso kokoinen ja kova kiekkoilija.

Mutta viime yönä venäläishyökkääjä näytti toden teolla, kuinka kova hän onkaan.

”Ovie” nimittäin pysäytti kiekon kasvoillaan….

Vaikka Vegas Golden Knights veikin voiton Stanley Cup -finaalisarjan ensimmäisestä ottelusta, niin pelin jälkeen kiekkofanit ovat puhuneet jostain aivan muusta.

Ovetshkinia suoraan kasvoihin

Vaikka Aleksandr Ovetshkin joutuikin jättämään jään taakseen pettyneenä, niin on video miehestä ottelun aikana noussut yön aikana todelliseksi hitiksi. Kyse ei ole isosta taklauksesta tai upeasta syötöstä, sillä Ovie ei ollut edes jäällä tapahtuman aikaan.

Sen sijaan video on Capitolsin vaihtopenkiltä, jossa Ovetshkin todella osoitti koko maailmalle, kuinka kova hän onkaan.

Seisomaan noussut Ovetshkin ei nimittäin väistänyt, kun häntä kohti liiteli kiekko kovaa vauhtia. Kiekko kolahtaa venäläistähteä suoraan naamaan, mutta sitä on vaikea hänen reaktiostaan havaita….

– Hän ei edes hievahda. Hän on niin kova, kommentaattori äimistelee tilannetta.

”Kuinka kova Ovetshkin on!?”

Nyt ottelun jälkeen Ovetshkinin uskomaton reaktio tilanteeseen on levinnyt kulovalkean lailla sosiaalisessa mediassa. Kukaan ei tunnu saavan tarpeekseen tästä klipistä, jossa Ovie vain kokeilee kylmän viileästi hampaitaan kiekon kolahdettua suoraan hänen suuhunsa.

Tässä on kyse tilanteesta, jonka jälkeen jalkapalloilija olisi kannettu paareilla pois kentältä.

– Kuinka kova Ovetshkin oikein on!? Hyvä, että edes ilme värähtää”, kirjoittaa ABC:n toimittaja Erin Hawksworth Twitterissä.

Katso koko tilanne videolta tästä:

Lue lisää:

Suomalaishyökkääjä nousi juhlituksi sankariksi AHL:ssä – Ratkaisi pelin upealla tavalla jatkoajalla

Jaa tätä näyttääksesi kaikille, kuinka kova Aleksandr Ovetshkin todella on! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);