Tämä maalivahti esitti juuri kaikkien aikojen SAIRAIMMAN torjunnan rangaistuslaukauksilla

Hienoja rangaistuslaukausmaaleja näkee nykyään melko usein eri kiekkoliigoissa.

Upeat rangaistuslaukausten torjunnat ovat kuitenkin asia, joka on paljon harvinaisempi – mutta tämä pelastus on yksi hienoimpia, minkä olemme koskaan nähneet.

Okei, pitäkää hatustanne kiinni, sillä voin taata, ettet ole koskaan aiemmin nähnyt yhtä huikeaa torjuntaa.

Tätä katsoessa on pakko kelata pari kertaa uudestaan uusintaan, jotta todella ymmärtää mitä siinä tapahtuu.

Hyökkääjä parka varmaan kuvittelee vieläkin, että hän sai kiekon sisään. Hän ei voi käsittää, miten maalivahti sai pelastettua tuon vedon.

Katso, kuinka hän vain seisoo hölmistyneenä maalivahdin vierellä ihmetellen, kuinka hän onnistui tässä käsittämättömässä pelastuksessa.

Juuri kun vetäjä oli varma pääsevänsä yllättämään veskarin kilpipuolelta, niin tämä heittää räpyläkätensä selkänsä takaa esiin ja sieppaa kiekon täysin sokkona.

Tällaista ei todellakaan näe joka päivä!

Katso video uskomattomasta torjunnasta tästä:

Shootout

The best shootout save of all time? 🔥🔥🔥

Posted by Hockey Beast on Tuesday, February 27, 2018

Herraisä mikä torjunta! Oletko koskaan nähnyt mitään vastaavaa? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);