Siirtohuhu: Kärpät suunnittelee NHL: ykkösvarauksen kaappausta toiselta liigaseuralta

Liigassa on kuluvalla kaudella nähty ja kuultu jos jonkinlaisista pelaajakaupoista, mutta nyt pyörivän huhun mukaan Oulun Kärpät havittelevat todella isoa saalista verkkoonsa.

Kalevan mukaan Oulussa ollaan erittäin kiinnostuneita NHL:n ykköskierroksen varauksesta nimeltä Kristian Vesalainen.

Suvereeneilla otteilla Liigaa tällä kaudella dominoinut Oulun Kärpät on tekemässä mielenkiintoisia liikkeitä pelaajamarkkinoilla.

Sinällään jo erittäin vahvan ja iskukykyisen joukkueen hyökkäys ei varmasti lisäapuja tarvitsisi, mutta nyt paikallislehti Kalevan mukaan Oulussa suunnitellaan tosissaan kovan luokan kaappausta.

Lehden mukaan Kärpät on vahvasti HPK:ssa kiekkoilevan Kristian Vesalaisen perässä.

18-vuotias Vesalainen on yksi Suomikiekon superlupauksista, joka varattiin ensimmäisen kierroksen 24. vuorolla Winnipeg Jetsiin viime kesänä. Ei olisi mitenkään ihmeellistä, jos Vesalainen siirtyisi Pohjois-Amerikan puolelle kiekkoilemaan jo ensi kaudeksi.

Tällä kaudella Vesalainen on pelannut HPK:n paidassa liigassa 42. ottelua ja tykittänyt niissä komeat tehot 19=19=38.

HPK on jo käytännössä menettänyt mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan, joten pelaajien poistomyyntikään ei ole poisluettu mahdollisuus.

Mikäli Kärpät onnistuisivat tässä kaappauksessa, olisi kyseessä Liigan kohdalla todella kova kaappaus.

Melkoinen sunnitelma! Mitä luulette, lähtisikö Vesalainen kärppäpaitaan, vai houkutteleeko Pohjois-Amerikka enemmän? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);