Siirtohuhu: Kaksi suomalaista NHL-tähteä matkalla takaisin Venäjälle ensikaudeksi

Venäläissivusto Championat julkaisi maanantai-iltana melkoisen siirtopommin, kun se uutisoi sivustollaan Toronto Maple Leafsia NHL:ssä edustavan Leo Komarovin harkitsevan paluuta Moskovan Dinamoon.

Championatin mukaan Komarov on jo aloittanut neuvottelut moskovalaisseuran kanssa ensi kauteen liittyen.

Toronto Maple Leafsissa jonkinlaisen kulttipelaajan rooliin noussut Leo Komarov on ollut poissa kaukalosta loukkaantumisen takia maaliskuun puolivälistä saakka.

Kovaluinen laitahyökkääjä on edustanut Torontoa NHL:ssä viimeisen neljän kauden ajan, mutta kuluva kausi on ollut varsinkin pisteiden valossa yksi Komarovin heikoimmista.

71 ottelussa Komarov on kerännyt kasaan tehot 7+12=19. Nyt venäläissivusto kertookin, että Komarov on itse avannut keskustelut KHL-seura Moskovan Dinamon kanssa koskien seuraavaa kautta.

Komarov kiekkoili Moskovassa jo aiemmin viiden kauden ajan, viimeksi kaudella 2013-2014.

Samaiseen hengenvetoon Championatin sisäpiiripalstalla tiedetään kertoa, että Philadelphia Flyersin Jori Lehterä saattaa myös olla palaamassa takaisin Venäjälle.

St.Louis Bluesissa hienoja otteita esittänyt Lehterä on ollut todella vaisu allekirjoitettuaan suuren NHL-sopimuksen ja siirryttyään Philadelphia Flyersiin.

Lehterä tienaa vielä seuraavasta kaudesta NHL:ssä 5 miljoonan dollarin vuositulot, mutta Championatin mukaan on hyvin mahdollista, että myös Lehterä haikailee paluusta takaisin Venäjän kirkkaisiin valoihin.

Hyökkääjä kiekkoili kaudet 2010-2014 Lokomotiv Jaroslavissa sekä Sibir Novosibirskissä.

Mielenkiintoista! Uskotko, että kaksikko suuntaa takaisin itänaapuriin ensikaudella? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);