Puljujärveltä jälleen maaginen ilta – Kaksi upeaa osumaa saivat Connor McDavidin ylistämään laituria

NHL:n harjoituskausi lähentelee loppuuan ja virallisen kauden alkuun ei enää montaa viikkoa ole.

Useimpien joukkueiden kokoonpanot alkavat olla valmiina, mutta joissain paikoin miettimisen paikkoja on yhä.

Edmonton Oilersin päävalmentaja joutuu varmasti vielä pohtimaan, mihin hän huikeassa vireessä olevan Jesse Puljujärven aikoo kaudella istuttaa.

20-vuotias suomalaistähti Jesse Puljujärvi on ollut hurjassa vireessä Edmonton Oilersin harjoituskauden aikana. Kesän aikana kehitysaskeleita ottanut suomalaislaituri on kuin peilikuva viime vuotisesta, joka näkyy myös tehojen valossa.

Kuva: Twitter / Edmonton Oilers

Puljujärvi on nyt iskenyt harjoituskauden aikana viisi maalia ja jokaisen niistä komealla tavalla. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Puljujärvi oli jälleen pelipäällä, kun Edmonton murskasi Vancouver Canucksin maalein 6-0.

20-vuotias suomalaislaituri vastasi joukkueensa 3-0 osumasta ja viimeisteli vielä myöhemmin toisen maalin keräten tehot 2+0.

Supertähdeltä ylistäviä sanoja

Puljujärven hyvät otteet eivät ole jääneet huomaamatta valmennusjohdolta, eivätkä myöskään joukkuetovereilta. Edmonton Oilersin keulakuvana toimii joukkueen kapteeni ja lähihistorian kenties paras jääkiekkoilija Connor McDavid, joka yltyi mukaan Puljujärven ylistyskuoroon Vancouver-ottelun jälkeen.

Kuva: Twitter / Edmonton Oilers

– Hän näyttää ottanen uuden askeleen pelissään. Hänen luistelunsa on todella hyvää ja hän on itsevarma, McDavid hehkutti Oilersin verkkosivuilla.

Illan kaksi osumaa valoivat myös uskoa kapteeniin koko joukkueen näkökulmasta.

– Hän näyttää hyvältä. Se tulee olemaan hyödyllistä koko meidän joukkueellemme, kapteeni pohti.

Lue lisää:

Winnipegin suomalaispuolustaja sai päävalmentajan pohtimaan päätöstään – Väkisin sisään NHL:ään?

Aivan loistavaa Puljujärvi! Laita peukkua, jos sinäkin näkisit mielelläsi Puljun joukkueensa kärkiketjuissa tulevalla kaudella! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);