Päävalmentaja ei ollut uskoa Barkovin johtaman Floridan temppua: ”Enemmän kuin epätodennäköistä”

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov johti viime yön ottelussa joukkueensa kahdella syöttöpisteellä ilmiömäiseen 5-4 voittoon Anaheim Ducksista.

Ilmiömäisen tilanteesta tekee se, että Florida oli ottelussa tappiolla jo tilanteessa 0-4 ennen toisen erän loppua.

Florida Panthers toisti yön NHL-kierroksella toista kertaa viikon sisään uskomattoman nousun. Tällä kertaa Aleksander Barkovin johtamat joukot nousivat käsittämättömästä 0-4 tappioasemasta lopulta 5-4 voittoon Anaheim Ducksista.

Barkovin kaksi syöttöpistettä ottelussa johtivat myös siihen, että nuori suomalaiskapteeni ohitti seuran kaikkien aikojen syöttötilastoissa kolmannella paikalla olleen toisen suomalaislegendan – Olli Jokisen.

Floridan päävalmentaja Joel Quenneville totesi jo aiemmin tapahtuneen ilmiömäisen Bostonia vastaan tapahtuneen nousun jälkeen, että voitto tuossa tilanteessa on aina epätodennäköinen.

”Tismalleen samanlainen tilanne”

Nyt kun hänen seuransa onnistui samassa tempussa toistamiseen viikon sisällä, hän ei voinut enää säästellä sanojaan.

– Se on enemmän kuin epätodennäköistä, Quenneville lausui hämmästellen seuran virallisille verkkosivuille.

– Voittaminen on aina mahtavaa. Tämä ei ollut tekstikirjan esimerkki siitä, miten pelaamme. Luulen, että sitä innostuu, kun pelaa oikealla tavalla ja ansaitsee voittoja. Tänään otamme sen, mitä saamme. Mutta meidän on oltava parempia. Boston (voitto) oli hyvin epätodennäköinen ja tämä oli tismalleen samanlainen tilanne, Quenneville sanoo.

Katso kaikki ottelun maalit ja kohokohdat tästä:

Lue lisää: