Aleksander Barkov liekehti hurjat tehot – Uusi mestarivalmentaja antoi välittömästi palautetta

Tasaisen tehokasta jälkeä NHL:ssä viime kausina tehnyt Aleksander Barkov oli peli päällä, kun Florida Panthers kohtasi paikalliskamppailussa Tampa Bay Lightningin viime yönä pelatussa harjoitusottelussa.

Suomalaistähden otteet saivat myös joukkueen uuden valmentajan kehumaan tätä vuolaasti.

Florida Panthersin kapteenina toimiva keskushyökkääjä Aleksander Barkov on ansaitusti noussut viime kausien aikana yhdeksi koko liigan arvostetuimmista ja parhaimmista kahden suunnan hyökkääjistä.

Viime yönä pelatussa harjoitusottelussa Barkov oli suorastaan liekeissä, kun hän iski hurjat tehot 2+1 Floridan kaataessa Tampa Bay Lightningin maalein 6-3.

Barkov oli ilmiliekeissä Floridan kaataessa Tampa Bayn maalein 6-3.

Valmentajalta välitön palaute

Floridan uudeksi päävalmentajaksi tälle kaudelle siirtynyt mestariluotsi Joel Quenneville ei säästellyt sanoja, kun hän ylisti ottelun parhaaksi pelaajaksikin valittua suomalaistähteä.

– Kun olen nyt päässyt seuraamaan häntä, niin osaan arvostaa sitä, kuinka hyvä Barky on, Quenneville totesi.

Joel Quenneville on arvostettu mestarivalmentaja, joka toi Stanley Cupin myös Chicagoon. Kuva: Wikimedia Commons

– Hän tekee niin monia asioita hyvin. Hän pystyy kontrolloimaan valtavan isoa osaa jäästä. Hän myös käyttää mailaansa hyvin, on ulottuva sekä vahva, Quenneville lateli ylistäviä sanoja toimittajille ottelun jälkeen.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);