Nuori suomalaishyökkääjä yllätti kaikki – Solmi ensi kaudelle sopimuksen NHL:n kärkiseuran kanssa

23-vuotias suomalaishyökkääjä Juuso Ikonen on matkaamassa seuraavaksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan.

Miehen kaksivuotinen sopimus julkaistiin NHL-seuran verkkosivuilla keskiviikkona.

Pikkuleijonista tuttu 23-vuotias suomaalaishyökkääjä Juuso Ikonen jättää ensi kaudella Ruotsin taakseen ja siirtyy Pohjois-Amerikkaan.

Viime kauden SHL:ssä Brynäs IF:n riveissä pelannut Ikonen takoi 49 otteluun tehot 12+14=26.

Keskiviikkoiltana NHL-seura Washington Capitals tiedotti täysin yllättäen, että seura on solminut kaksivuotisen ja kahdensuuntaisen sopimuksen Ikosen kanssa.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Ikonen voi joutua viettämään aikaa paljon myös Capitalsin AHL-organisaation puolella.

Ikosen sopimus on vuositasolla seuran mukaan noin 925 000 dollarin arvoinen.

Espoon Bluesin kasvatti pelasi ennen kolmea SHL:ssä vietettyä kautta Liigaa Bluesin, JYPin sekä Kärppien riveissä.

Ikosella on nuorten maajoukkueista taskussaan alle 20-vuotiaiden kultamitali sekä alle 18-vuotiaiden pronssia. SHL:stä mies on voittanut hopeaa ja Liigasta pronssia.

Lue lisää:

Lehti: Jaromir Jagrin legendaarinen ura saamassa jatkoa – Tämä seura on miehen perässä

Tämän voi kyllä sanoa tulleen puskista! Uskotko, että Ikonen pystyy raivaamaan itselleen paikan NHL-kokoonpanosta? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);