NHL-tähti Aleksander Barkovin kaahailu tuli kalliiksi: Tuomittiin kymmenien tuhansien eurojen sakkoihin

Suomalaisen jääkiekon kirkkaimpiin tähtiin tällä hetkellä kuuluva Aleksander Barkov jäi heinäkuussa kiinni poliisille, kun hän kaahasi Kangasalla roimaa ylinopeutta liikenteessä.

Nyt käräjäoikeus on langettanut miehelle sakkoja, eikä kyse ole mistään pikkusummasta.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Florida Panthersin NHL-joukkueessa kiekkoileva Aleksander Barkov on tämän hetken kuumimpia suomalaisnimiä jääkiekossa, mutta normaalisti otsikoista poissa pysyvä mies on noussut kesän aikana myös muilla ansioilla median puheisiin.

Barkov jäi nimittäin kiinni poliisille ajettuaan roima ylinopeutta Kangasalla heinäkuussa 2017 ja nyt hänelle langetettiin tuomio liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Käräjäoikeuden papereiden mukaan Barkov oli kaahannut 60 km/h rajoituksen alueella henkilöautollaan jopa 105 km/h. Tapahtuman aikaan hänellä oli kyydissä yksi matkustaja.

Miehen myönnettyä tapaus itse varsinaiselta oikeusistunnolta vältyttiin, mutta nyt käräjäoikeuden tuomio on tullut julki. Barkov tuomittiin tapauksesta 25 päiväsakkoon, joka ei olekaan mikään aivan mitätön summa NHL-kiekkoilijan palkalla.

Barkov joutuu nyt maksamaan sakkoja yhteensä 46 675 euroa kaahailustaan.

Vaikka mälli on melkoinen, niin tuskin se Panthersin tähtipelaajaa kovasti hetkauttaa. Viime kaudelta mies ansaitsi joukkueessaan 4,5 miljoonaa dollaria ja tulevalla kaudella palkka on nousemassa yli 5,2 miljoonaan.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Suomalaiskonkarin NHL-ura vaakalaudalla – kaatuvatko haaveet jatkosta liian kovaan palkkaan?

 

Auts, tuollaista sakkoa ei ihan mielellään lähtisi itse maksamaan. Onneksi Barkovilla on kuitenkin hiukan riihikuivaa sukan varressa, joten mies selvinnee tästä helposti... window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);