Tämä maalivahti esitti juuri kauden surkeimman suorituksen NHL:ssä – vaihdettiin pois välittömästi

Onko ollut raskas viikko töissä?

Sellaisesta kärsii ainakin Ottawa Senatorsin NHL-seuran maalivahti Mike Condon.

Viime yönä hän onnistui sementoimaan paikkansa hyvin korkealle kauden surkeimman maalivahdin äänestyksessä NHL:ssä.

Ottawa Senatorsin kakkosmaalivahti Mike Condon ei ole saanut tähän kauteen ihan sitä parasta lähtöä.

Päästi kuusi maalia

Kauden ensimmäisessä ottelussaan Boston Bruinsia vastaan hän päästi selän taakseen kuusi maalia ja torjuntaprosentiksi kirjattiin 82,8%.

On siis ymmärrettävää, että kesti hieman aikaa ennen kuin hänet päästettiin jälleen joukkueensa maalille. Viime yönä Ottawan kohdatessa Arizona Coyotes Condon sai jälleen torjuntavastuun ja hänen otteensa sujuivat näin…

11 torjuntaa

Condon torjui ottelussa 11 laukausta päästäen taakseen kolme maalia, jolloin hänen torjuntaprosenttinsa oli 72,7% ennen kuin hänet vedettiin pois maalilta.

Hän luultavasti toivoisi vaihdon tulleen jo aiemmin, sillä Condonin päästämä viimeinen maali oli jotain sellaista, mitä nähdään vain harvoin näin korkealla tasolla.

Katsokaa nyt tätä:

Ei ole mikään ihme, että Senators ei enää onnistunut toipumaan tuosta. Heikosti kauden aloittanut Arizona onnistui voittamaan ottelun maalein 5-1 ja jatkaa nyt viime päivien voittokulkuaan.

Yksi hyvä vinkki Mike Condonin kohdalle voisi olla myös se, ettei mies menisi hetkeen lukemaan sosiaalista mediaa. Vastaanotto hänen esityksiään kohden on nimittäin ollut fanien puolelta vähintäänkin kriittistä näiden otteiden jälkeen.

Tässä on muutama esimerkki:

https://twitter.com/ryanclassic/status/1057496103778693120

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);