Liiga-seuralle valtava menetys: Kultakypärää kantanut tähtipuolustaja siirtyy ensi kaudeksi Venäjälle

Kesä on hiljaista aikaa kotimaisen Liigan osalta, mutta kulisseissa kauppa seurojen kesken käy yhä kovana.

Tästä saatiin jälleen osviittaa torstaina, kun KalPa tiedotti tähtipelaajansa uudesta osoitteesta Facebookissa.

Kuopiolaisen KalPan riveissä huikean kauden pelannut 27-vuotias Mathews Maione on jättämässä seuran. Seuran kertoman tiedon mukaan kanadalaisitalialainen tähtipuolustaja on jatkamassa uraansa Venäjällä.

Maione pelasi KalPan paidassa tällä kaudella Liigassa 60 ottelua ja takoi niissä muhkeat tehot 15+24=39. Lukema on erittäin kova, kun otetaan huomioon, että kyseessä on todella puolustajan paikalla pelaava mies.

Liigan tehokkain puolustaja

Maione oli noilla tehoillaan koko joukkueen paras pistemies ja kultakypärä. Samalla hän oli myös koko Liigan tehokkain puolustaja.

Seuran tietojen mukaan Maione tullaan näkemään seuraavalla kaudella KHL-seura Riian Dinamon riveissä.

Edellisellä kaudella Maione nimettiin myös koko Liigan viihdyttävimmäksi pelaajaksi.

Lue lisää:

Esa Tikkaselta tylyt terveiset USA:n sikaileville tähtipelaajille: ”Joku Patrick Kane…”

Kova menetys KalPalle. Pistä peukkua ja toivotaan kaikkea hyvää Maionelle myös Venäjän matkalleen! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);