Leijonien MM-kulta sai Teemu Selänteen täydelliseen hurmioon – kaivoi vanhat pelivarusteet ylleen

Suomi voitti sunnuntai-iltana historian kolmannen jääkiekon maailmanmestaruuden Bratislavassa, kun finaalissa kaatui Kanada maalein 3-1.

Juhlinta alkoi välittömästi ympäri maan ja on jatkunut aina aamun tunneille saakka. Myös entiset Leijona-tähdet ottivat ilon irti yllättävästä mitalista.

Suomi onnistui uskomattomassa tempussa jääkiekon MM-kisojen finaalissa, kun se kaatoi ennakkosuosikkina vastaan astelleen Kanadan. Leijonat vei lopulta finaalin maalein 1-3.

Kapteeni Marko Anttila iski kaksi maalia ja Harri Pesonen yhden. Koko Suomi juhlisti innolla yllättävää mitalia

Leijona- ja NHL-legenda Teemu Selänne ei peitellyt tunteita, kun hän juhlisti Leijonien hurjaa suoritusta jääkiekon MM-kisoissa. 48-vuotias kiekkolegenda totesi ottelun jälkeen, että kyse oli yhdestä suomalaisen jääkiekkohistorian kovimmista suorituksista.

Finaalin jälkeen Selänne jakoi Instagramin tarinat osiossa videon itsestään seuraamassa ottelua täydet pelivarusteet yllä.

Instagram/sel8nneteemu

Vaikka Selänteen viimeisestä pelistä Leijona-paidassa on vierähtänyt jo tovi, niin ei kukaan voi varmaan väittää, etteikö varustus pukisi miestä edelleen.

Instagram/sel8nneteemu

”Finnish Flash” seuraa videolla peliä silmäkovana ja lopulta laulaa areenan mukana Maamme-laulua voiton jälkeen.

Instagram/sel8nneteemu
Aivan huikeaa! Laita peukkua, jos olet samaa mieltä! Ja isot onnittelut vielä Leijonille uskomattomasta suorituksesta! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);