Leijonahyökkääjälle NHL-sopimus kesken MM-kisojen – Saa heti suomalaisia seuratovereita taalajäillä

Leijonat on pelannut tänä keväänä huikean MM-turnauksen ja onnistujia löytyy joukkueen jokaisesta ketjusta.

Yksi onnistujista on Suomen mestaruuden Oulun Kärpissä voittanut Saku Mäenalanen.

Oulun Kärpissä Liigan mestaruutta juhlinut hyökkääjä Saku Mäenalanen on pelannut upean kevään Leijonien paidassa MM-kisoissa.

23-vuotiaan hyökkääjän hyvät otteet kansainvälisillä jäillä sekä liigassa eivät ole jääneet huomiotta, sillä Iltalehden tietojen mukaan hyökkääjä on siirtymässä seuraavaksi kaudeksi NHL:ään.

Tehokas ja kookas hyökkääjä iski liigakaudella komeat tehot 59 otteluun, kun hän taituroi pisteet 17=29=46. Kausihan päättyi tietysti vielä Kanada-maljan nosteluun Kärppien paidassa.

Suomalaisia seuratovereita

NHL:n puolella miehen tehokkuus on huomattu ja nyt Iltalehti kertookin, että Mäenalanen matkaa ensi kaudella Carolina Hurricanesiin Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon seuraksi.

Mäenalanen on alun perin Nashville Predatorsin 5. kierroksen varaus kesältä 2013, mutta hän ei ole koskaan pelannut otteluakaan Pohjois-Amerikassa.

Carolina Hurricanesin organisaatiossa kiekkoilevat Teräväisen ja Ahon lisäksi Aleksi Saarela sekä Janne Kuokkanen.

Lue lisää:

Esa Tikkaselta tylyt terveiset USA:n sikaileville tähtipelaajille: ”Joku Patrick Kane…”

 

 

Loistavia uutisia, sillä on aina mukavaa nähdä uusien suomalaiskiekkoilijoiden nousevan taalajäille. Laita peukkua, jos uskot Mäenalasen pystyvän ottamaan paikkansa NHL:n puolelta! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);