Lähden: Suomalaisvahti allekirjoitti massiivisen jatkosopimuksen – miljoonaluokan palkankorotus

NHL:n kevätkauden kuumimpiin maalivahteihin kuuluva suomalaisveskari on hyväksynyt seuransa tarjoaman sopimuksen, kertoo Arizona Sports Stationin toimittaja John Gambadoro.

Sopimus on Gambadoron mukaan juuri sitä koko luokkaa, mistä jo aiemmin tällä viikolla huhuiltiin. Antti Raanta on pelannut uskomattoman kevätkauden, eikä siis ole ihme, että Arizona Coyotes päätyi kiinnittämään miehen kolmeksi vuodeksi.

Sensaatiomaisen kevätkauden pelannut NHL-maalivahti Antti Raanta on nyt solminut uuden sopimuksen seuransa Arizona Coyotesin kanssa, kertoo amerikkalaistoimittaja John Gambadoro.

Aiemmin vihjailtiin, että seura on tarjonnut Raannalle reilua kolmen vuoden sopimusta noin neljän miljoonan vuosipalkalla ja nyt näyttäisikin siltä, että suomalaisveskari on tarttunut tarjoukseen.

Arizona Sports Stationin toimittajan mukaan uusi sopimus on allekirjoitettu ja se on pituudeltaan kolme vuotta. Kun Raannan edellinen sopimus Coyotesin kanssa takasi miehelle reilun miljoonan vuositulot, niin on nyt luvassa huikea palkankorotus.

28-vuotias Rauman Lukon kasvatti allekirjoitti puheiden mukaan sopimuksen, joka takaa hänelle yli neljän miljoonan vuositulot. Yhteensä sopimuksen arvo on yli 12 miljoonaa dollaria.

Matkalla MM-kisoihin?

Loistavassa vireessä ollut Raanta on kuulunut alkukauden loukkaantumisten jälkeen NHL:n ehdottomaan eliittiin maalivahtiosastolla, sillä hän on pelannyt nyt 46 ottelua upealla 93% torjuntaprosentilla. Myös miehen päästettyjen maalien keskiarvo on vaivaiset 2,24 ottelua kohden.

NHL:n pohjaseuroihin kuuluva Coyotes ei kamppaile pudotuspelipaikoista, joten on myös mahdollista, että Raanta tullaan nyt näkemään kevään MM-kisoissa, kun sopimusneuvottelut on saatu hoidettua.

https://www.youtube.com/watch?v=FeSYhUU6MUs

Loistavaa Raanta! Uskotko, että mies pystyy pitämään Coyotesin poissa NHL:n pohjalta seuraavien kausien aikana? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);