Kun Hasek hämmästytti koko kiekkomaailmaa päästämällä kiekon längistä sisään tarkoituksella

Hän oli yksi jääkiekon suurimmista ja taitavimmista maalivahdeista, joka NHL:ssä on nähty.

Yksi tilanne, jota kukaan ei kuitenkaan ikinä tule unohtamaan on se hetki, kun Dominik Hasek päästi sisään kiekon puolesta kentästä – täysin tahallaan.

Yhtenä maailman parhaista maalivahdeista pidetty Dominik Hasek pelasi uransa aikana yli 700 NHL-ottelua. Kaikkein parhaiten mies muistetaan Buffalo Sabresista, mutta yhden kauden hän vietti myös Ottawa Senatorsin maalilla.

Eräs ikimuistoinen heti Hasekin Kanadan kaudelta on ottelu, jossa Senators kohtasi Washington Capitalsin kaudella 2005-2006.

MAINOS: Helly Hansen – Trusted by Professionals

Tuossa ottelussa Hasek esitteli jälleen klassiseksi muodostuneita temppujaan, joilla hän sai koko areenaan pidättelemään henkeään. Tällä kertaa tilanne oli kuitenkin vähintäänkin erikoinen, sillä se ei pitänyt sisällään lainkaan torjuntaa.

Avasi haaransa ja päästi kiekon sisään

Kun siniviivan takaa heitetty vippi lipui kohti maalia, tshekkivahti päätti vain kylmän viileästi luistella pois sen tieltä ja antoi kiekon lentää jalkojensa välistä suoraan verkon perukoille.

Samalla Hasek alkoi huitoa ja huudella jäällä kovaan ääneen, mutta kukaan ei käsittänyt, mitä miehellä oli nyt mielessään. Hänhän oli juuri päästänyt maailman helpoimman maalin sisään.

MAINOS: Helly Hansen – Trusted by Professionals

Kärsikö hän halvauksesta, vai mikä on? No ei tietenkään!

Hasek oli päästänyt vedon sisään tahallaan, sillä kyse oli paitsiosta ja hän halusi tehdä tilanteesta näyttävän numeron. Tällaiseen ei kuitenkaan varmasti ryhtyisi kukaan muu, kuin taidoilla ja huumorintajulla varustettu tähtimaalivahti.

Katso video tilanteesta tästä:

Lue lisää:

Dominik Hasek ja yksi NHL:n uskomattomimmista torjunnoista

On se vain melkoinen mies. Tykkää, jos sinunkin mielestäsi Dominik Hasek on yksi kaikkien aikojen kovimmista maalivahdeista! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);