Kokenut suomalaispuolustaja jättää KHL:n ja tekee uuden aluevalloituksen – Tässä on hänen uusi seuransa

Suomalaispuolustaja Anssi Salmela on pitkän uransa aikana ehtinyt koluta monien maiden pääsarjoja pelaten aina korkealla tasolla.

Nyt tiistaina uutisoitiin kuitenkin, että edessä on täysin uusi etappi, kun Salmela kertoi solmineensa uuden sopimuksen ja jättävänsä KHL:n taakseen.

33-vuotias suomalaispuolustaja Anssi Salmela teki mielenkiintoisen liikkeen urallaan, kun hänen ilmoitettiin tiistaina jättävän KHL-seuransa Dinamo Riika taakseen.

Tapparan kasvatti ja kokenut Leijonat-puolustaja on pelannut urallaan ulkomailla jo useamman kauden ajan ja kokemusta löytyy KHL:n lisäksi myös taalajäiltä NHL:stä, AHL:stä sekä Ruotsin SHL:stä.

KHL:n puolella mies on edustanut viime kaudella Dinamo Riikaa, mutta jo tätä ennen hän kiekkoili kaksi kautta Avangard Omskissa (2011-2012 ja 2012-2013) sekä yhden kauden kiinalaisseura Kunlun Red Starissa kaudella 2016-2017.

NHL:ssä Salmela muistetaan New Jersey Devilsin sekä Atlanta Trashersin riveistä, jossa mies kiekkoili kaudet 2008-2011.

Nyt 33-vuotias suomalaiskonkari kääntää uuden sivun urallaan, kun hän siirtyy kiekkoilemaan Sveitsin NLA-liigaan EHC Biel-Biennen riveihin. Kyseessä on Salmelan ensimmäinen vierailu NLA:ssa.

Tällä kaudella hän niputti KHL:ssä 33 ottelussa tehot 5+12=17, eikä häntä nähty päävalmentaja Lauri Marjamäen luotsaamassa maajoukkueessa.

Lue lisää:

Washingtonin venäläistähdeltä jäätävä suoritus NHL-finaalissa – Nousi Joe Sakicin ja Jari Kurrin rinnalle

Mielenkiintoisia uutisia! Uskotko, että Salmela löytää uralleen uutta nostetta Sveitsistä? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);