Kimmo Timoselta tyly kuittaus Peter Forsbergille tämän lausunnoista: ”Siinä on likainen pelaaja”

Kimmo Timonen ja Peter Forsberg pelasivat yhdessä Nashvillessä NHL:ssä.

Mutta nyt kaksikko on päätynyt sanasotaan olympialaisten alla.

– Siinä on likainen pelaaja. Tuli aina taklauksia 5 sekuntia myöhässä. Voi Foppa pitää suunsa kiinni ihan täysin, Timonen linjasi.

Ruotsalainen NHL-legenda Peter Forsbeg herätti paljon kohua loppuviikosta, kun hän kommentoi Leijonien joukkuetta TV5:lle.

Keskusteltaessa suomen leijonista Foppa ilmoitti, että suomalaiset pelaajat pelaavat aina todella likaisesti, jonka takia ottelut Suomen ja Ruotsin välillä olivat aina todella rankkoja.

Miesten kiekkoturnaus ei ole vielä edes siis alkanut, mutta vastakkainasettelu Suomen ja Ruotsin välillä on jo hyvässä vauhdissa.

– En sanoisi, että he pelaavat rajusti, mutta todella rumasti. He hakkaavat käsille ja antavat aina poikittaista. Mutta se on vain tapa voittaa otteluita. Annat kaikkesi jäällä ja teet mitä tahansa. Heitä vastaan oli aina kova haaste pelata ja pelin jälkeen tiesi tarvitsevansa pari jääpussia. Mutta jos taklasit takaisin, niin kaikki tuntui heti paremmalta, Foppa sanaili.

TV5:n kiekkokommentaattorina toimiva Kimmo Timonen ei entisen seuratoverinsa sanoja hyvällä sulattanut. Komean uran itsekin NHL:ssä pelannut pienikokoinen kuopiolainen puolustaja antoi lähetyksessä suoraan palautetta takaisin Foppan omista otteista.

– Täytyy vapaasti sanoa, että vaikka on maailman parhaita pelaajia, niin siinä on likainen pelaaja.

– Tuli taklauksia 5 sekuntia myöhässä. Voi Foppa pitää suunsa kiinni ihan täysin.

– Siinä on likainen pelaaja, Timonen laukoi kiekkostudiossa.

Timonen ja Forsberg pelasivat yhdessä Nashville Predatorsissa kauden 2006-2007 päätteessä.

Myös Jere Karalahti lähti mukaan sanasotaan ja antoi oman mielipiteensä asiasta. Karalahti kuitenkin muistutti, että vastakkainasettelu kuuluu isona osana Suomi-Ruotsi otteluihin.

– Tietysti Suomi-Ruotsi vastakkainasettelu on iso osa tätä ja siksi pelaajien on niin helppo huudella tästä, Karalahti kommentoi TV5:lle.

Kovia sanoja Forsbergiltä. Aivan oikein, että Timonen latasi suoraan takaisin, eikö vain? Mitä mieltä sinä olet? Oliko Foppan väitteissä perää vai ei? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);