Jarmo Kekäläiseltä paljon puhuva lausunto koskien Patrik Lainetta: ”Olen täysin eri mieltä”

NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin suomalaispomo Jarmo Kekäläinen antoi tulen katkuista palautetta haastattelussa liittyen tähtipelaajansa otteiden kommentointiin.

Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen on ollut tyytyväinen viime kaudella hankkimansa Patrik Laineen otteisiin uuden seuran paidassa.

Laineen edellinen kausi oli monille pettymys tehojen valossa, sillä 46 ottelussa syntyi lopulta vain tehot 12+12=24, joka oli melkoinen hännän lasku aiempiin kausiin verrattuna.

Kuva: All Over Press

Arvostetun The Athletic -lehden haastattelussa Kekäläinen antoi kuitenkin tulenkatkuista palautetta kaikille, jotka ovat tylyttäneet suomalaistähteä.

– Jotkut väittävät hänen olevan täysin surkea. Se on mielestäni aika rohkea väite, kun ottaa huomioon millaista jälkeä on tehnyt tähänastisella NHL-urallaan ja takana on vain yksi heikohko kausi, Kekäläinen linjaa haastattelussa ja jatkaa:

Kuva: Timo Hartik / All Over Press

– Ei sillä ole mitään väliä, jos joku 16-vuotias heittää kuraa Twitterissä, mutta nyt osa näistä ns. asiantuntijoista väittää Laineen olevan surkea ja sitä sun tätä. Olen tästä täysin eri mieltä. Minun mielestäni hän on menestynyt juuri siksi, että on niin hyvä pelaaja, Kekäläinen päättää.

Columbuksessa on elätelty suuria toiveita Laineen kohdalle tästä kaudesta ja ainakin harjoitusotteluiden puolesta suomalaishyökkääjän otteet ovat olleet vakuuttavia.

Tästä kielii muun muassa huima yksilösuoritus, jossa Laine vei koko Detroitin miehistön kahville ja viimeisteli komean maalin sinetöiden harjoitusottelun.

Lue myös: