Patrik Laine niputti yksin koko Detroitin puolustuksen – silmiähivelevä osuma sinetöi ottelun

Columbus Blue Jacketsin suomalaistähti Patrik Laine oli hurjassa vireessä keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun sinitakit kaatoivat kotonaan Detroitin NHL:n harjoitusottelussa maalein 4-2.

Keskiviikon ja torstain välisen yön NHL-harjoituskierroksen puhutuin maali oli suomalaiskäsiäalaa ja se syntyi Columbus Blue Jacketsin sekä Detroit Red Wingsin välisessä kohtaamisessa.

Ottelua oli jäljellä alle 5 minuuttia, kun johtoasemassa ollut Blue Jackets pääsi ylivoimalla kokeilemaan vielä kerran.

Kuvakaappaus / Youtube (Sportsnet)

Huikea yksilösuoritus

Kun ylivoimaosumaa ei kuulunut yhteistyön kautta, päätti Patrik Laine ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Omalta puoliskolta kiekon kanssa liikkeelle lähtenyt Tesoman tykki painoi yksin läpi neljästä Detroitin pelaajasta päättäen komean yksilösuorituksen iskemällä limpun verkon perukoille kämmeneltä.

Columbus sai ottelusta 4-2 voiton ja Laineelle kirjattiin komean yksilösuorituksen myötä tehot 1+1 reilulla 17 minuutin peliajalla.