Jari Kurri viritteli todellista kaappausta Jokereihin: NHL-seura ehti kuitenkin väliin ja esti aikeet

Kesä on tunnetusti kiireistä aikaa jääkiekkojoukkueiden toimistoilla, kun seurat pyrkivät kasaamaan joukkueitaan tulevaa kautta ja syksyä varten.

Siirtouutisia tulee välillä ovista ja ikkunoista, mutta joskus saamme kuulla myös paljastuksia pieleen menneistä virityksistä, jotka olisivat toteutuessaan olleet todellisia pommeja.

 

Helsingin Jokerit pelasi komean kauden KHL:ssä viime kaudella, mutta tie nousi lopulta pystyyn pudotuspeleissä. Tällä hetkellä pelaajat ovat lomalla, mutta seuran toimistolla katseet on suunnattu jo tiiviisti tulevaan kauteen.

Kulisseisa tapahtuu paljon kauppoja ja siirtoja, mutta yksi erittäin mielenkiintoinen paljastus Jokerien pelaajasiirroista paljastui, kun NHL-toimittaja Jim Matheson kertoi mielenkiintoisen tiedon Jari Kurrin aikeista.

Jokereiden GM oli ollut kevään aikana aktiivisesti yhteydessä nuoreen Pohjois-Amerikkalaiseen puolustajaan nimeltä Keegan Lowe, jota tämä yritti houkutella mukaan KHL:n puolelle Jokerien riveihin.

Kurrin entinen NHL-seura ehti väliin

25-vuotias Kanadan ja yhdysvaltain kansalainen päätti kuitenkin lopulta jättää Suomi-kortin katsomatta, sillä väliin asteli NHL-seura, jolle hän ei voinut sanoa ei.

Lowe rustasi alkukesästä nimensä kaksivuotiseen sopimukseen Edmonton Oilersin kanssa, jota hän edusti jo aiemminkin. Vaikka ura onkin sujunut pääsääntöisesti AHL:n puolella, niin 25-vuotiaalta löytyy kuitenkin kokemusta myös Carolina Hurricanesin ja Edmonton Oilersin NHL-seurojen takalinjoilta.

Toteutuessaan siirto olisi ollut Jokerien osalta kova voitto, sillä Lowen kaltaisia pelimiehiä ei ole jatkuvasti tarjolla.

Lue lisää:

Kokenut suomalaispuolustaja jättää KHL:n ja tekee uuden aluevalloituksen – Tässä on hänen uusi seuransa

Tämä olisi toteutuessaan ollut kyllä mielenkiintoinen temppu. Uskotko, että Jokerit saa ensi kaudelle kasaan kilpailukykyisen nipun? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);