Lähde: Patrik Laine hylkäsi Winnipeg Jetsin sopimuksen – ”Täytyy löytää lisää rahaa”

Suomalaiset kiekkofanit seuraavat mielenkiinnolla tällä hetkellä tilannetta, jossa rajoitettu vapaa agentti Patrik Laine odottaa oikeaa tarjousta NHL-seuraltaan.

Seura ja pelaaja ovat käyneet neuvotteluja pitkin kesää, mutta vielä yhteisymmärrykseen sopimuksen arvosta ei kuitenkaan ole päästy.

Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin organisaation väliset neuvottelut ovat eri lähteiden mukaan edelleen pahasti kesken, sillä seura ei ole tarjonnut Laineelle sellaista palkkaa, jota maaliruisku itse odottaisi.

Fox Sports -kanavan NHL-toimittaja Andy Stricklandin mukaan Winnipeg Jets tarjosi hiljan Laineelle lyhytaikaista sopimusta, jonka pituus oli kohdallaan, mutta rahallinen arvo liian alhainen.

– Winnipeg teki hiljattain lyhyen aikavälin tarjouksen Patrik Laineelle noin 5 miljoonan dollarin vuosipalkan luokassa. (4,6 miljoonaa euroa)

– Neuvotteluissa sopimuksen pituus ei ole ongelma. Heidän täytyy löytää lisää rahaa, Strickland kirjoittaa Twitterissä.

Kyse on kuitenkin todennäköisesti vasta tunnusteluista sen suhteen, millaiseen sopimukseen Laine saataisiin laittamaan nimi alleen.

Aikaa joulukuuhun

Seura tarkkailee vielä mielenkiinnolla myös muiden rajoitetusti vapaiden agenttien toimintaa sekä sopimuksia, joihin he suostuvat.

Laineen kohdalle povataan todennäköisimmin ns. siltasopimusta, joka olisi suhteellisen lyhyt mutta kuitenkin tarpeeksi rahakas pitääkseen miehen seurassa. Sen aikana hän voisi osoittaa todellisen arvonsa ja neuvotella seuraavaksi pitkän ja rahakkaan sopimuksen.

NHL-kausi alkaa virallisesti 2. lokakuuta, mutta sopimusten tekoon pelaajilla on aikaa vielä joulukuuhun saakka, mikäli prosessi pitkittyy.

Uskotko, että Laine ja Jets pääsevät sopimukseen ennen kauden alkua? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);