Huonoja uutisia HIFK:lle illan välierään – tehokkain ketju palasiksi loukkaantumisen takia

Liigan välierät lähtevät käyntiin tänään kello 18.30 Oulun Raksilassa, kun Helsingin IFK matkaa Kärppien vieraaksi.

Ottelusarjasta on odotettavissa tiukkaa ja tasaista vääntöä, mutta ensimmäisen ottelun alla vierailijat saivat huonoja uutisia.

Helsingin IFK:n kultakypärä ja koko kauden loistavia otteita estellyt ruotsalaishyökkääjä Erik Thorell ei ole mukana kokoonpanossa, kun HIFK kohtaa Kärpät tiistaina Oulussa.

IFK:n tehokkaimman ketjun yhdessä toisen ruotsalaistähden Patrick Calrssonin sekä Joonas Raskin kanssa muodostanut Thorell on ollut läpikauden yksi joukkueen parhaista pelaajista ja myös playoffseissa ketjun peli on kulkenut loistavasti.

JYP-sarjassa Thorell keräsi Carlssonin ja Raskin rinnalla tehot 1+5.

Thorelin poisjäännin syynä on viime torstaina pelattu puolivälieräottelu, jonka toisen erän lopulla ruotsalainen sai JYPin Juha-Pekka Hytösen mailan kasvoihinsa.

Thorell poistui tapauksen jälkeen pukukoppiin, eikä häntä nähty enää jäällä ottelun aikana. Tiistain ottelussa Thorellin paikan Raskin ja Carlssonin rinnalla ottaa Teemu Tallberg.

Punanuttujen kokoonpanoon palaava Vili Sopanen sen sijaan jatkaa pelaamista kolmannessa ketjussa yhdessä Engbergin ja Malisen kanssa. Kärpille sen sijaan tuli ottelun alla hyviä uutisia, kun se sai puolustaja Miika Koiviston takaisin kokoonpanoon.

Koivisto loukkaantui toisessa Kärppien Ässiä vastaan pelaamasta ottelusta, eikä ole tämän jälkeen ollut mukana pelaavassa kokoonpanossa.

Illan ottelu alkaa Oulussa kello 18.30

Kova pala HIFK:lle purtavaksi. Kumman uskot voittavan tämän välieräottelun? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);