Huhumylly Komarovin ympärillä kiihtyy – Menestynyt suurseura havittelee suomalaiskonkaria

NHL:n hullutpäivät ovat käsillä, kun joukkueet ryhtyvät pian kiinnittämään vapaita pelaajia ja jatkavat kokoonpanojensa parantelua ennen kauden alkua syksyllä.

Monia taitavia ja kokeneita konkareita on yhä mukana siirtohuhuissa ja yksi heistä on Toronton kokenut suomalaishyökkääjä Leo Komarov.

31-vuotias Leo Komarov on noussut kulttipelaajan maineeseen nykyisessä NHL-seurassaan Toronto Maple Leafsissa, mutta viime kausi ei enteillyt hyvää kokeneelle konkarille.

Päättyneellä kaudella Komarov kiekkoili 74 ottelua Maple Leafsin paidassa ja iski niissä tehot 7+12=19, mikä oli melkoinen pudotus hänen aiemmista vuosistaan. Kukaan ei toki odota, että Komarov olisi maaliruisku tai tehomies, mutta aiempina kausina hän on kutienkin kyennyt ylittämään 30 tehopisteen rajan lähes joka kerta.

Nuorekas Maple Leafs on uuden nousun partaalla, eikä siksi enää olekaan täysin valmis maksamaan 31-vuotiaalle suomalaishyökkääjälle tämän kallista 2,95 miljoonan dollarin palkkaa, jos tulostaso pysyy samanlaisena. Huhuissa Komarovia on viety jopa takaisin Venäjälle, jossa hän on aiemmin kiekkoillut Dynamo Moskovan paidassa menestyksekkäästi.

Kiinnostusta riittää NHL:ssä

Vaikka Komarovin sopimus päättyykin nyt kesällä, eikä uutta ole sorvattu, niin takaisin Atlantin tälle puolen mies ei ehkä ole saapumassa ihan heti. Useiden lähteiden mukaan NHL:stä nimittäin löytyy seuroja, jotka ovat kiinnostuneita Komarovin palveluksista.

Mielenkiintoisiin ja ilmeisesti kaikkein kiinnostunein näistä on New York Rangers, jonka edellinen kausi oli melkoinen mahalasku. Perinteikäs Original Six -joukkue olisi kuitenkin upea paikka Komaroville jatkaa NHL-uraansa ja hyökkääjä olisi juuri tarvittava alempien ketjujen jyrä, jollaisen Rangers kipeästi tarvitsee.

Lue lisää:

Tämä NHL-seura kiinnostui suomalaishyökkääjästä: Palaako Valtteri Filppula tuttuun kaupunkiin?

Mielenkiintoisia hetkiä edessä! Pistä peukkua, jos sinäkin haluaisit nähdä Komarovin Rangersin riveissä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);