HItti vai huti: JYP julkisti uuden pelipaidan ensi kaudelle – Faneilta vahvoja reaktioita värimaailmaan

Joukkueiden pelipaidat ovat usein tärkeitä myös seuran kannattajille, joten uusien paitojen lanseeraaminen on aina jännittävä tilanne.

Nyt Liiga-seura JYP päätti pistää pakan uusiksi ja tuoda mukaan ensi kaudelle kolmannen version pelipaidastaan.

Joukkueiden pelipaidat jääkiekossa ovat usein tärkeitä niin pelaajille kuin kannattajillekin ja niissä käytetään yleensä seuran logosta tai ilmeestä muutoin tuttuja värejä.

Monien seurojen paidat on totuttu näkemään juuri tietyn värisinä, mutta kolmansien vaihtoehtoisten paitojen kohdalla pakkaa voidaan hieman sekoittaa, kuten nyt JYP on tehnyt.

Seura julkaisi keskiviikkona yleisölle seuraavan kauden pelaajiston sekä valmennuksen ja julkaisi samalla uuden kolmannen pelipaitansa, joka sai välittömästi fanit puhumaan.

Näyttävän punaista paitaa on tarkoitus seuran mukaan käyttää alustavasti ainakin 3-4 ottelussa kauden aikana. Fanien vastaanotto oli sosiaalisessa mediassa erittäin positiivinen uuden mallin osalta.

– Erittäin jees!

– Onhan toi punainen upea!

– Ottaa heti tittelin komeimpana JYPin paitana koskaan.

Osa irvileuoista taas naureskeli seuran värivalinnoille todeten, että nyt ei tiedä onko kyseessä Jyväskylän Sport vai Jyväskylän IFK, sillä värimaailma on samankaltainen Vaasan Sportin ja HIFK:n paitojen kanssa.

– Kas. Jyväskylän Sport.

– Jaahas HIFK:n paita.

Lue lisää:

Washingtonin maalivahdilta aivan JÄÄTÄVÄ pelastus NHL-finaalissa – Tässä on vuoden upein torjunta

Onhan tuo aika komea! Mitä mieltä sinä olet, pitäisikö useampien Liiga-seurojen lanseerata uusia paitoja tulevalle kaudelle? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);