Washingtonin maalivahdilta aivan JÄÄTÄVÄ pelastus NHL-finaalissa – Tässä on vuoden upein torjunta

Washington Capitals oli vahvempi NHL:n Stanley Cup -finaalien toisessa osaottelussa, kun se haki voiton Vegasista maalein 2-3.

Ottelusta ei jännitystä puuttunut, mutta illan upeimmasta hetkestä vastasi Washingtonin maalivahti.

Las Vegasissa pelattu NHL:n finaalisarjan toinen osaottelu tarjosi jälleen kovaa vääntöä ja jännittävää jääkiekkoa kaikille katsojilleen, kun Washington Capitals tasoitti voitot 1-1:een.

Golden Knights siirtyi ottelun alussa jo 1-0 johtoon, mutta Capitals onnistui tulemaan tasoihin vielä avauserän lopulla.

Toisessa erässä oli kapteeni Aleksandr Ovetshkinin vuoro osua, kun hän johdatti vieraat 2-1 johtoon ja hetkeä myöhemmin puolustaja Brooks Orpik iski Capitalsin voittomaalin ja tilanteen 3-1:een. Kotijoukkue onnistui kaventamaan vielä erän lopulla 3-2:een, mutta kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty.

Uskomaton pelastus

Vaikka viimeisessä erässä osumia ei tullut, niin ei se tarkoita, etteikö paikkoja olisi ollut puolin jos toisinkin. Erän lopulla Vegas haki tasoitusta ilman maalivahtia ja pääsi erittäin lähelle, kun kiekko pomppasi suoraan päädystä maalin edustalla odotelleelle Cody Eakinille.

Tuch iski namusyötön suoraan takatolpalla odotelleelle Alex Tuchille, jolla oli täysin tyhjä paikka iskeä ottelu tasoihin, mutta tässä kohtaa kuvioihin astui Braden Holtby.

Washingtonin maalivahdin ilmiömäinen syöksy kiekon eteen ja tilanteesta seurannut pelastus on heittämällä yksi koko kiekkokauden upeimmista torjunnoista.

Voit katsoa tilanteen itse tästä:

Lue lisää:

Aleksandr Ovetshkinin TÄYSIN uskomaton reaktio, kun hän saa kiekon suoraan kasvoihinsa vaihtoaitiossa

Nyt oli kyllä jäätävä pelastus! Jaa tätä, jos sinäkin uskot, että tästä finaalisarjasta tulee vielä ikimuistoinen kamppailu! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);