Farmiin pudotettu Jesperi Kotkaniemi ”tylytti” toimittajaa: ”Mikä ihmeen kysymys tuo oli?”

Vaisusti alkukauden Montreal Canadiensin NHL-seurassa pelannut Jesperi Kotkaniemi hakee parhaillaan vauhtia AHL:n puolelta. Nyt suomalaisnuorukaisen kommentti toimittajalle on noussut otsikoihin ympäri maailman.

Ensimmäisellä kaudellaan NHL:ssä hurmannut Jesperi Kotkaniemi on ollut viime kuukausina esillä lähinnä ailahtelevien pelisuoritustensa takia ja siksi nuori hyökkääjä onkin pudotettu Montrealin farmiseuraan AHL:n puolelle.

Nuori huippulupaus ei kuitenkaan ole antanut tilanteen masentaa, kuten toimittajan kanssa käyty keskustelu nyt paljastaa.

Kuva: All Over Press

Kotkaniemi päätti nimittäin kuittailla The Athletic -lehden toimittajalle tämän kysymyksestä välittömästi, kun tämä kyseli pelin kulkemisesta Lavalissa.

– Mikä ihmeen kysymys tuo oli? Sinun on parannettava peliäsi. Kohta sinut lähetetään alas, Athletic -lehden toimittaja Arpon Basu kertoo suomalaisnuorukaisen nauraneen.

Tilanne jatkui koomisesti, sillä Kotkaniemi oli kysynyt toimittajalta vielä neuvoja matkustamiseen AHL-pelien välillä.

– Hän kysyi minulta myöhemmin  miten matkustaminen AHL:ssä on järjestetty ja minä kerroin, että kyse oli minunkin ensimmäisestä AHL-pelistäni. Niinpä hän heitti minulle kivet, Basu naurahtaa tviitissään.

Kotkaniemi on pelannut tällä kaudella NHL:ssä 36 ottelua ja tehnyt niissä tehot 6+2=8. AHL:n puolella hän nappasi heti ensimmäisessä pelissään tehopisteen syötön muodossa.