Emil Larmin ele nuorelle fanille kerää ylistystä – kuittasi tilanteen huvittavalla kommentilla: ”Eikö vain?”

HPK:sta maailmalle ponnistanut Emil Larmi luo parhaillaan uraa Pohjois-Amerikassa Pittsburgh Penguinsin NHL-organisaatioon kuuluvassa AHL-seura Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa.

Nyt suomalaisvahti on kuitenkin saanut osakseen ylistystä johtuen tavasta, jolla hän kohteli erästä nuorta ja innokasta kiekkofania.

23-vuotias suomalaisvahti Emil Larmi on tuttu nimi kotimaista kiekkoa seuraaville kuluttajille. Larmi oli mukana voittamassa alle 20-vuotiaiden MM-kultaa vuonna 2016 ja voitti Liigan mestaruuden yhdessä HPK:n kanssa kaudella 2018-2019.

Nyt Pohjois-Amerikassa Pittsburgh Penguisin organisaatiossa uraansa luova maalivahti on kuitenkin noussut otsikoihin videon takia, jolla hän viihdyttää nuorta kiekkofania.

AHL-seura Wilkes-Barre/Scranton Penguins jakoi hiljan Twitter-tilillään videon, jolla Larmi on jäänyt kaukalon ulkopuolelle pelailemaan tossulätkää yhdessä nuoren fanin kanssa ennen harjoituksia.

Seura kertoi vielä saatesanoina, että nuoren miehen otteet olivat sen verran vakuuttavia, että tulevaisuudessa hänellä voisi olla edessään jopa try out-sopimus heidän kanssaan.

– Kiitos Pens! Minä todella arvostan tätä ja toivon jonain päivänä pystyväni siihen. Tehän puhuitte minusta, eikö vain?

AHL-seuransa maalilla Larmi on pelannut tällä kaudella kolmessa ottelussa ja hänen torjuntaprosenttinsa on 88,25% päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 4.05 ottelua kohden.

Hieno ele nuorelle pelaajalle ei jäänyt huomiotta seuran fanien keskuudessa, jotka kommentoivat ylistävään sävyyn videota sosiaalisessa mediassa.

– En tunne sinua, mutta halusin vain sanoa, että hienoa työtä! Juuri tämän takia minun poikani rakastaa jääkiekko nyt, koska pelaajat kuten sinä ottavat aikaa ja tekevät siitä erityisen kokemuksen, eräs fani kommentoi.

– Rakastan tätä, jatkaa toinen.

– Emil, sinä olet paras.