Dallasin suomalaispelaajat vastasivat huutoon – Esa Lindell tykitti kaksi upeaa osumaa NHL:ssä

Sunnuntain NHL-kierroksella nähtiin jälleen upeita suomalaisonnistumisia, kun Dallas Stars kaatoi vieraissa New York Islandersin maalein 2-6.

Dallasin ensimmäiset kolme maalia ja täten myös voittomaalit olivat kaikki suomalaisten kädenjälkeä.

Dallas Starsin joukkueessa pelättiin jo pahinta, kun joukkueen ykköspuolustaja John Klingberg loukkaantui hiljattain. Päävalmentaja totesi tuolloin, että nyt joukkueen nuorilla suomalaispuolustajilla olisi elämänsä tilaisuus näyttää taitonsa.

Ja viime yön kierroksen perusteella Dallasin suomalaiskaarti päätti vastata huutoon.

24-vuotias Esa Lindell otti harteilleen ykköspakin viitan ja kiitti vastuusta viime iltana, kun Dallas kohtasi vieraissa New York Islandersin. Suomalaispakki iski joukkueensa 1-1 tasoitusmaalin ajassa 22.09 ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin AHL:stä NHL:n puolelle nostettu hyökkääjä Roope Hintz tykitti Dallasin 1-2 johtoon.

Hintzin maalista kului vain muutama minuutti, kun suomalaiset olivat jälleen vauhdissa. Julius Honka keräsi syöttöpisteen, kun Lindell tykitti ottelun voitto-osumaksi jääneen 1-3 maalin ajassa 27.08.

Todelliset murskajaiset

Dallas siirtyi toisessa erässä vielä 1-4 johtoon, josta Islanders ei enää toipunut. Newyorkilaiset kavensinvat ottelun 2-4:ään kolmannen erän alussa, mutta venäläistähti Alexander Radulov tykitti kolmannen erän loppuun kaksi maalia viimeistellen loppunumeroiksi 2-6.

New Yorkin suomalaispelaajista ainoastaan Leo Komarov merkkautti itselleen tilastoja tehosarakkeeseen, kun hän syötti joukkueensa 1-0 osuman ensimmäisessä erässä.

Loistavaa peliä! Pistä peukkua ja juttua jakoon, jos olet samaa mieltä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);