Kaisa Mäkäräinen julkaisi kesäisen videon, joka ilahdutti kannattajia – paljasti jatkosuunnitelmansa!

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on kuulunut viime vuodet suomalaisten urheilijoiden kirkkaimpaan eliittiin, vaikka olympialaisissa onnistumisia ei tullutkaan.

Pitkän uran tehnyt ampumahiihtäjä ei ollut aiemmin paljastanut vielä tietoja jatkosuunnitelmistaan, mutta maanantaina niihin saatiin viimein iloinen vastaus Mäkäräisen sosiaaliseen mediaan latamaalta videolta.

Kaisa Mäkäräinen on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaisia ampumahiihtäjiä ja kuluvalla kaudella hän voitti ampumahiihdon naisten maailmancupin jo kolmannen kerran.

Olympialaisissa menestystä ei tullut ja silminnähden pettynyt nainen ei vielä kisojen jälkeen suostunut paljon uransa jatkoa kommentoimaan. 35-vuotias Mäkäräinen on jo tehnyt pitkän uran hiihdon parissa, joten monet arvelivat, että kulunut kausi voisi olla pahimmillaan jopa hänen viimeisensä.

Maailmanmestari ja moninkertainen maailmancupin voittaja kuitenkin laittoi epäilijöille jauhot suuhun maanantaina, kun hän julkaisi iloisen ja kesäisen videon Instagramissa, jolla hän paljasti jatkosuunnitelmansa.

Videolla Mäkäräinen kirjoittaa hyvin lyhyen ja iskevän viestin kaikille kannattajilleen.

C u next season, hiekkaan piirtyy hymiön kera.

Suomeksihan tuo kuuluu siis selvästikin näin: Nähdään ensi kaudella!

Lue Lisää:

Mikrofoni tallensi valmentajan kovan kritiikin Laineelle – Vastasi välittömästi parhaalla mahdollisella tavalla

AIVAN MAHTAVAA KAISA! Nyt kaikki peukut pystyyn ja toivotaan Kaisalle vielä parempaa onnea seuraavalle kaudelle! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);