Mikrofoni tallensi valmentajan kovan kritiikin Laineelle – Vastasi välittömästi parhaalla mahdollisella tavalla

Winnipeg Jets on pelannut tällä kaudella NHL:ssä huimin ottein, eikä joukkueen lento näytä pysähtyvän myöskään pudotuspeleissä.

Hienoja pelejä on pelannut myös joukkueen nuori suomalaistähti Patrik Laine, vaikka hänkin on välillä joutunut valmentajan vihan kohteeksi.

Winnipeg Jets taistelee parhaillaan konferenssinfinaalissa Vegas Golden Knightsia vastaan ja on jo napannut yhden kiinnityksen kohti Stanley Cup -finaalia.

Matka ei ole ollut kuitenkaan helppo, sillä toisella kierroksella Nashville Predators pisti kanadalaiset todella tiukoille, vaikka lopulta Winnipeg onnistuikin kampeamaan sarjasta voiton.

Tiukasta sarjasta ja tulisista tunteista kertovat myös tallentuneet hetket, joilla joukkueen tulisieluisena tunnettu valmentaja Paul Maurice antaa kovaan ääneen kritiikkiä pelaajille kentällä.

Palautetta suomalaistähdelle

Mauricen huudoilta ei ole välttynyt myöskään Laine, mutta tämä videolle tallentunut hetki osoittaa, että tulen katkuisen kritiikin saaminen ei kuitenkaan suomalaista ole hämmentänyt, vaan hän osaa vastata siihen loistavalla tavalla.

– Sinun pitää v***u liikuttaa jalkojasi muksu, Maurice kiljuu kentällä viilettävälle Laineelle.

Partasuinen suomalainen vastaa tilanteeseen ainoalla osaamallaan tavalla, eli Laineen laserilla.

Valmentajan palaute tähän sekuntia myöhemmin onkin todella huvittavaa kuultavaa.

– YEAAAH!!! Tai sitten teet noin! WOOOOHOO! Tai sitten teet noin, valmentaja ilakoi maalin jälkeen.

Katso koko huvittava tilanne videolta tästä:

Lue lisää:

Olli Jokiselta selkeä vastaus siihen, kuinka Leijonien tulisi muuttaa peliään MM-kisoissa jatkossa

Hahah, siinä sai kyllä valmentaja välittömästi kylmän viileän kuittauksen Laineelta palautteeseensa!  window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);