Teuvo Teräväinen liekehti jälleen NHL:ssä – hurja tehoilta pilasi Patrik Laineen Winnipegin illan

Carolina Hurricanes kaatoi yön NHL-kierroksella Winnipeg Jetsin maalein 4-1. Ottelu oli todellista suomalaispelaajien juhlaa, sillä Hurricanesin illan isäntänä hääräsi Teuvo Teräväinen, kun taas Winnipegin ainokaisen maalasi Patrik Laine.

Carolina Hurricanesin ja Winnipeg Jetsin kohtaamisessa nähtiin liuta suomalaisonnistumisia, kun sekä Patrik Laine että Teuvo Teräväinen onnistuivat maalinteossa.

Laine avasi maalihanansa ensimmäisessä erässä kaventaen pelin 1-2:een suoraan syötöstä lähteneellä laukauksella, joka kirjattiin suomalaishyökkääjän kauden 17. maaliksi.

Kuva: Youtube / Sportsnet

Ottelussa hurjat 1+2 tehot kirjannut Teräväinen siirsi kotijoukkueen kuitenkin jo 3-1-johtoon vielä saman erän lopulla.

Teräväisen maali oli todellista suomalaisosaamista, sillä esityön maaliin teki tuttuun tapaan Sebastian Aho. Teräväinen ei epäröinyt saatuaan kiekon vaan nosti sen taitavasti suoraan maalin kulmalta takayläkulmaan.

Teräväinen syötti jo ennen tätä joukkueensa 2-1 ylivoimamaalin ja myöhemmin vielä ottelun viimeiseksi osumaksi jääneen 4-1 maalin.

Teräväisellä on nyt kasassa tältä kaudelta komeat tehot 10+38=48, Aholla taas 24+18=42 ja Patrik Laineella 17+28=45.