Oilers-pomolta tiukka linjaus Jesse Puljujärven tilanteesta: ”Elokuun lopulla kaikki hiljeni”

Jesse Puljujärven paluu rapakon takaa takaisin kotimaiseen Liigaan ja Oulun Kärppiin on ollut yksi loppukesän puhutuimmista uutisista kotimaisen kiekon parissa.

Nyt Edmonton Oilersin GM Ken Holland on kommentoinut Puljujärven tilannetta ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa seuran verkkosivuille.

Jesse Puljujärven aika Edmonton Oilersissa tuli päätökseen ainakin hetkeksi, kun nuorukainen solmi vuoden mittaisen sopimuksen Oulun Kärppien kanssa kesän aikana.

Puljujärven sopimuksessa on kuitenkin ehto, jonka mukaan hän voi palata takaisin NHL:ään vielä joulukuuhun mennessä, jos sopiva tarjous ilmaantuu.

”Kaikki hiljeni”

Nyt Edmonton Oilersin GM Ken Holland on antanut seuran verkkosivuille tuoreen haastattelun, jossa hän myös valottaa suhtautumistaan Puljujärven tilanteeseen.

– Uskon, että on olemassa seuroja, jotka ovat kiinnostuneita (hänestä). En kuitenkaan saanut mitään sellaista, mikä olisi ollut työn arvoista lopulta, joten sopimusta ei syntynyt, Holland toteaa.

Vaikka GM uskookin useiden NHL-seurojen seuraavan Puljujärveä mielenkiinnolla, niin kesän lopulla puhelimet hiljenivät täysin.

– Elokuun lopulla kaikki hiljeni. Nyt kaikki ovat tulokasturnauksissa ympäri liigaa, joten on hiljaista. En aio pakottaa mitään, Holland sanoo.

Oilersin pomolla on kuitenkin luottoa sen suhteen, että jotain voi vielä tapahtua. Mikäli oikea tarjous osuu kohdalle, olisi Holland valmis kauppoihin.

– Jos kauppaan on mahdollisuuksia, voin tutkia sitä. Jos mahdollisuuksia ei ole, niin olen valmis odottamaan. Väkisin en tee mitään, GM linjaa.

Uskotko sinä, että Puljujärvi palaa vielä takaisin NHL-kaukaloihin? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);