NBA-tähti Kobe Bryant, 41, on kuollut – myös 13-vuotias tytär menehtyi helikopterionnettomuudessa

Legendaarinen koripallotähti Kobe Bryant, 41, on kuollut sunnuntai-iltana tapahtuneessa helikopterionnettomuudessa. Myös Bryantin 13-vuotias tytär oli mukana kopterissa.

Yksi kaikkien aikojen suurimmista koripallotähdistä on poissa. 41-vuotias Kobe Bryant menehtyi sunnuntai-iltana Suomen aikaan, kun miehen helikopteri putosi Calabasasissa Kaliforniassa, kertoo Los Angeles Times.

Kuva: All Over Press

Kopterissa oli kyydissä yhdeksän ihmistä, joiden kaikkien kerrotaan kuolleen. Uhrien joukossa oli myös Bryantin 13-vuotias tytär Gianna.

Tämän lisäksi turmassa menehtyi Giannan koripallojoukkuetoveri Alyssa Altobelli, tämän vanhemmat Tony ja Keri Altobelli sekä Christina Mauser, joka oli nuorten koripallojoukkueen valmentaja.

Onnettomuuden syytä ei vielä ole kerrottu julkisuuteen, mutta viranomaiset tutkivat tapausta parhaillaan.

Edusti yhtä seuraa koko uransa

Bryantia pidetään yhtenä koko NBA-historian parhaista pelaajista ja hän edusti 20 vuotta kestäneellä urallaan pelkästään Los Angeles Lakersia. Vuonna 2016 parketit jättänyt supertähti ehti voittaa viisi NBA:n mestaruutta.

Bryant lopetti peliuransa vuonna 2016. Kuva: All Over Press

Black Mamba -lempinimellä kulkenut legenda edusti maataan myös olympialaisissa voittaen muun muassa kultaa sekä Pekingistä 2008 että Lontoosta 2012.

Järkyttävä uutinen. Lähetetään yhdessä voimia koko perheelle surun keskellä. Lepää rauhassa, Kobe.