Tämän Räikkösen keskustelun tallinsa kanssa F1-maailma muistaa ikuisesti

Kimi Räikkönen on tällä hetkellä F1-sarjan ikänestori, mutta mies on silti yhä yksi sarjan värikkäimmistä hahmoista.

Räikkösen varsin hiljainen suomalainen persoona on hurmannut ihmisiä ympäri maailman jo vuosien ajan ja hän onkin saanut viileästä olemuksestaan lisänimen ”iceman”, eli jäämies.

Välillä kuitenkin myös jäämiehellä nousevat tunteet pintaan, kun muut ympärillä häsläävät turhan päiväisistä asioista.

Tästä saatiin huikea esimerkki vuoden 2012 kisassa Abu Dhabissa, kun Räikkönen antoi Lotuksen henkilökunnan kuulla kunniansa tiimiradiossa.

Eikä siinä, helppoahan se on tosiaan huudella, jos tietää, mitä on tekemässä. Räikkönen sanoi tietävänsä ja todisti myös väitteensä voittamalla kyseisen kilpailun.

Se ei silti poista sitä tosiasiaa, että tämä televisiossakin kuultu keskustelu on ratkiriemukasta kuultavaa.

”Kyllä, kyllä, kyllä”

Radiossa tiimihenkilökunta kertoo Räikköselle väliaikatietoja kisasta, kuten sen, että takana tulee Alonso ja hän on 5 sekuntia Kimiä perässä.

Tiimi lupaa pitää Kimin ajan tasalla kisan käänteistä radion välityksellä.

”Jättäkää minut rauhaan. Minä tiedän mitä olen tekemässä”, Kimi vastaa äkäisesti radioon.

Seuraavaksi radiossa muistutetaan Kimiä siitä, että hänen tulisi käyttää kaikkia neljää rengasta tasaisesti jarruttaessaan.

”Kyllä, kyllä kyllä. Teen sitä koko ajan, ei teidän tarvitse muistuttaa minua joka toinen sekuntia asiasta”, Kimi vastaa jälleen tyhjentävästi.

Itsevarmuutta uhkuvat kommentit johtivat lopulta kisan voittoon ja jäämies jatkoi samalla itsevarmalla linjalla myös palkintojenjaossa.

Katso video ja kuuntele legendaarinen keskustelu tästä:

 

Tälle on pakko laittaa peukkua! Jaa tätä, jos sinustakin Räkkönen on huikea suomalainen urheilija! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);