Nyt se on varmaa: Valtteri Bottaksen F1-ura jatkuu Mercedeksellä – talli julkisti sopimuksen perjantaina

Suomalaiset Formula fanit saivat perjantaina hyviä uutisia, kun F1-talli Mercedes ilmoitti suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen jatkavan tallin leivissä.

Talli julkaisi tiedon asiasta Twitter-tilillään perjantaina.

28-vuotias F1-kuljettaja Valtteri Bottas ilahdutti monia suomalaisia perjantaina, kun hän julkaisi tiedon, jonka mukaan mies jatkaa Mercedes-tallin parissa F1:sissä vielä seuraavankin vuoden.

Talli ilmoitti Bottaksen kanssa tehdystä sopimuksesta hauskalla videolla, jonka he julkaisivat Twitterissä. Vasta aivan videon lopulla käy ilmi, että mies on jatkamassa Mercedeksellä seuraavankin kauden.

– Minulla on hyviä uutisia, sillä tulen jatkamaan tallissa vuoden 2019. Sen lisäksi sopimuksestani löytyy optio vuodesta 2020, Bottas kertoo videolla.

Myös tallikaveri jatkaa

Bottaksen ja Mercedeksen välinen sopimus on mallia 1+1, kun taas eilen uutisoitiin Bottaksen tiimitoverin ja nelinkertaisen maailmanmestari Lewis Hamiltonin jatkavan tallissa kahden vuoden mittaisella sopimuksella.

Bottas on ajanut tähän mennessä yhteensä 107 F1-osakilpailua ja noussut palkintokorokkeelle 26 kertaa niiden aikana. Urallaan hän on saavuttanut kolme voittoa ja viisi paalupaikkaa.

Ennen Mercedestä Bottas ajoi F1-sarjassa Williamsin kilpatallissa, jonne hän siirtyi testikuljettajan pallilta. Hän on voittanut urallaan mestaruuden Formula Renault -sarjassa sekä GP3 -luokassa.

Loistavia uutisia!

Pistä peukkua, jos sinäkin uskot, että Bottas tulee vielä näyttämään taitonsa todenteolla F1:sten parissa!