Nyt se on varmaa: Valtteri Bottaksen F1-ura jatkuu Mercedeksellä – talli julkisti sopimuksen perjantaina

Suomalaiset Formula fanit saivat perjantaina hyviä uutisia, kun F1-talli Mercedes ilmoitti suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen jatkavan tallin leivissä.

Talli julkaisi tiedon asiasta Twitter-tilillään perjantaina.

28-vuotias F1-kuljettaja Valtteri Bottas ilahdutti monia suomalaisia perjantaina, kun hän julkaisi tiedon, jonka mukaan mies jatkaa Mercedes-tallin parissa F1:sissä vielä seuraavankin vuoden.

Talli ilmoitti Bottaksen kanssa tehdystä sopimuksesta hauskalla videolla, jonka he julkaisivat Twitterissä. Vasta aivan videon lopulla käy ilmi, että mies on jatkamassa Mercedeksellä seuraavankin kauden.

– Minulla on hyviä uutisia, sillä tulen jatkamaan tallissa vuoden 2019. Sen lisäksi sopimuksestani löytyy optio vuodesta 2020, Bottas kertoo videolla.

Myös tallikaveri jatkaa

Bottaksen ja Mercedeksen välinen sopimus on mallia 1+1, kun taas eilen uutisoitiin Bottaksen tiimitoverin ja nelinkertaisen maailmanmestari Lewis Hamiltonin jatkavan tallissa kahden vuoden mittaisella sopimuksella.

Bottas on ajanut tähän mennessä yhteensä 107 F1-osakilpailua ja noussut palkintokorokkeelle 26 kertaa niiden aikana. Urallaan hän on saavuttanut kolme voittoa ja viisi paalupaikkaa.

Ennen Mercedestä Bottas ajoi F1-sarjassa Williamsin kilpatallissa, jonne hän siirtyi testikuljettajan pallilta. Hän on voittanut urallaan mestaruuden Formula Renault -sarjassa sekä GP3 -luokassa.

Loistavia uutisia! Pistä peukkua, jos sinäkin uskot, että Bottas tulee vielä näyttämään taitonsa todenteolla F1:sten parissa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);