Kimi Räikkösen kuva herättää hilpeyttä – huvittava viittaus edelliseen lounaskuvaan sai fanit repeämään

Kimi Räikkönen on seurattu ja pidetty hahmo lähes kaikkialla maailmassa.

Tämä käy ilmi myös kilparatojen ulkopuolelle miehen sosiaalisesta mediasta, jossa hän on jakanut huvittavia paljastuksia kullissien takaa.

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen on todella seurattu henkilö myös sosiaalisessa mediassa, jossa miehen Instagram-tilillä on ensimerkiksi yli miljoona seuraajaa.

Tilillään Räikkönen on jakanut kuvia varikoilta sekä perheen kodista, mutta välillä mukaan mahtuu myös huvittavia hetkiä, jotka saavat kaikki fanit repeämään nauruun.

Reilu viikko sitten Räikkönen nauratti ihmisiä kuvallaan, jossa he olivat yhdessä vaimonsa Mintun kanssa aterioimassa hampurilaisia. Kuvan saatetekstiksi F1-kuljettaja oli kirjoittanut lyhyen ja ytimekkään viestin:

– Vein vaimon lounaalle.

Tilanne huvitti monia, sillä F1-miljonäärillä olisi varmasti varaa tarjota vaimolleen myös kalliimpia aterioita, mutta kuvassa pariskunta näytti nautiskelevan muutaman euron arvoisia juustopurilaisia.

Vaimon vuoro

Keskiviikkona Räikkösen tilille ilmestyi jälleen uusi lounaskuva, joka vaikuttaisi olevan pariskunnan kodin lähettyviltä Sveitsistä.

Miljöö on hieman erilainen kuin viikkoa aiemmin julkaistussa lounaspäivityksessä ja Räikkönen osaa repiä siitä irti huumoria myös itse.

– Nyt vaimo vei minut lounaalle, Räikkönen kirjoittaa kuvatekstissä.

Formula1-kausi jatkuu ensi viikolla Yhdysvalloissa, jolloin vuorossa on Austinin osakilpailu. MM-pisteissä neljäntenä olevalla Räikkösellä on vielä mahdollisuus taistella Valtteri Bottaksen kanssa sarjan kolmannesta paikasta – heidän välillään on vain 11 pisteen ero.

Kimi Räikkönen on kyllä hauska kaveri! Pistä peukkua, jos miehen kuvat saivat sinutkin hymyilemään! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);