Kimi Räikkönen paljasti vaietun totuuden elämästään: ”Kenenkään ei tarvitse tietää…”

Formula 1 -tähtikuljettaja Kimi Räikkönen on varmasti yksi maailman tunnetuimpia suomalaisia ihmisiä.

Kylmistä vastauksistaan ja hiljaisuudesta tunnettu suomalaistähti omaa kuitenkin myös puolen, josta ei julkisuudessa ole aiemmin puhuttu.

Alfa Romeon F1-tallin tähtikuljettaja Kimi Räikkönen nousi Meksikon GP:n jälkeen otsikoihin ympäri maailman hyvästä syystä. Kimi vieraili tallin kanssa köyhiä lapsia auttavan järjestön tiloissa ja kuvat levisivät laajalti ympäri maailman sosiaalisessa mediassa.

Räikkönen ilmoitti tuolloin kyseen olevan harvinaisesta tapauksesta. Ei siksi, ettei hän auttaisi mielellään vaan siksi, että hän teki sen julkisesti.

Paljasti salaisuuden

Nyt ”Jäämies” on antanut Yahoo Sports -sivustolle haastattelun, jossa hän paljasta tehneensä aina paljon hyväntekeväisyyttä.

– Teen paljon hyväntekeväisyyttä, mutta en kerro siitä kenellekään, Räikkönen toteaa.

– En ole sellainen ihminen, joka tekee asioita saadakseen nimensä lehtiin. Olen mieluummin hiljaa ja pysyttelen taustalla. Yritän aina vaieta tästä. Kenenkään ei tarvitse tietää siitä, sillä toisten auttamisessa ei ole kyse siitä, hän linjaa.

Kuva: All Over Press / imago sport

”Se tuntuu oikealta ratkaisulta”

Räikkönen kertoo haastattelussa, että hänen kohdallaan hyväntekeväisyydessä on ollut aina kyse vähäosaisten ihmisten auttamisesta.

– Kyse on muiden auttamisesta. En halua saada siitä itselleni mitään, enkä yritä saada sille itselleni parempaa mieltä. En halua auttaa ihmisiä siksi, että niin pitäisi tehdä. Se tehdään siksi, että se tuntuu sinusta oikealta ratkaisulta, hän sanoo.

Todella upeaa puhetta yhdeltä kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisista autourheilijoista.

Laita peukkua ja jaa tätä, jos sinunkin mielestäsi Räikkönen on hieno ihminen!