Ilouutinen Suomen F1-faneille: Uusi palvelu tuo formulat kotisohvalle reilusti Viaplayta halvemmalla

Formula 1-sarjan faneilla Suomessa on seuraavalla kaudella enemmän mahdollisuuksia kisojen katsomiseen, kiitos huomattavasti Viaplayta halvemman kilpailijan rantautumisesta Suomeen.

F1-sarjan tv-oikeudet siirtyivät täksi vuodeksi Suomessa C Morelta Viaplaylle, joka tarjoaa urheilupakettiaan katseltavaksi hieman alle 40 euron hintaan.

Formula-fanit saivat kuitenkin hyviä uutisia, sillä vastedes Suomessa on mahdollista tilata myös sarjan oma F1TV Pro -palvelu, joka näyttää kaikki kilpailut.

Valtteri Bottas jätti Mercedeksen ja ajaa tulevalla kaudella Alfa Romeon väreissä. Kuva: All Over Press

Palvelu on ollut aiemmin estetty Suomessa, mutta tälle vuodelle geoblokkaus on poistettu ja siksi kisat voi nyt katsoa myös Suomessa sitä kautta. Esto oli peräisin C Moren yksinoikeudesta Formula 1 -sisältöihin.

Hinnassa valtava ero

Moni fani saattaakin loikata F1TV Pro -palvelun pariin jo pelkästään siksi, että hintaero sen ja Viaplayn urheilupaketin välillä on merkittävä.

Siinä missä Viaplayn urheilupaketti kustantaa 39,99 euroa kuukaudessa, niin F1TV Pro -palvelun kuukausihinta on vain 13,99 euroa.

Palvelun voi ostaa myös vuosimaksulla 109,99 euron hintaan.

Kuva: Ev. Safronov / Shutterstock.com

Laaja tarjonta

Uusi palvelu näyttää kaikki F1-kilpailut englanniksi selostettuina, sillä kyse on käytännössä brittiläisen Sky Sportsin lähetyksestä. Tämän lisäksi palvelussa on tarjolla paljon muuta formulasisältöä, kuten dokumentteja sekä kausikoosteita aiemmilta vuosilta.

Lisäksi F1 TV Pro -palvelussa voi katsoa myös F2-, F3- sekä Porcshe Supercup -sarjojen kilpailuja.

Viaplayn kalliimpaan pakettiin kuuluu sen etuna kuitenkin myös muuta urheilua kuin formulat. Paketissa on mukana koko Viaplayn urheilitarjonta, joka pitää sisällään muun muassa Valioliigaa, NHL:ää sekä samaiset F2- ja F3-kilpailut.

Mielenkiintoinen lisäys formulatarjontaan! Kumpaa pakettia aiot itse käyttää – vai seuraatko lajia lainkaan? Kerro mielipiteesi Facebookin kommenttiosiossa.