Zlatan palasi kentälle ja jatkoi tuttua linjaa haastattelussa

Seitsemän kuukautta loukkaantumisen takia sivussa ollut Zlatan Ibrahimovic palasi lauantaina kentälle pitkän tauon jälkeen.

Manchester Unitedin paidassa pelaava Zlatan pääsi penkiltä kentälle 77. minuutilla, mutta muutamista terävistä yksilösuorituksista huolimatta mies ei päässyt tykittämään maalia.

ManU vei kuitenkin ottelun selkein numeroin ja pelin jälkeen haastattelupisteellä nähtiin varsin tyytyväinen Ibrahimovic sekä myös paluun kentälle tehnyt Paul Pogba.

Zlatan on tunnettu jo vuosien ajan siitä, että hän antaa mielenkiintoisia lausuntoja itsestään, eikä tahti ole vielä vanhemmalla iälläkään hidastunut.

Tällä kertaa haastattelija kysyi ruotsin omalta ihmemieheltä hänen paluustaan ja siitä, pelkäsikö hän missään välissä, ettei pystyisikään palaamaan.

”En. Leijonat eivät toivu samalla tavalla kuin ihmiset”, kuului Zlatanin virne naamalla antama vastaus.

Aiemmin toimittaja kysyi mieheltä miltä paluu tuntui, johon Zlatan vastasi myös hyvin hänelle totuttuun tyyliin.

”Eri päivä, samaa taattua laatua. Ei minua huoleta, sillä harjoittelen kovaa ja teen paljon uhrauksia tämän eteen. Pääni on se joka pelaa, joten polveni täytyy vain seurata perässä”, Ibrahimovic veisteli.

Kunnioitettava suoritus mieheltä palata pahan loukkaantumisen jälkeen näin nopeasti kentälle ja selvästi hyvässä kunnossa!

Toivotaan kaikkea hyvää Zlatanin jatkolle ja kenties hänet nähdään ensi kesänä ruotsin paidassa mm-kisoissa.

Katso video haastattelusta tästä: