Tämä belgialaishyökkääjän villi maalituuletus oli koko Englanti – Belgia ottelun viihdyttävin hetki

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Englanti ja Belgia kohtasivat torstaina Venäjän MM-kisoissa, mutta panosta ottelussa ei juurikaan ollut. Molemmat olivat jo varmistaneet jatkopaikkansa, joten voitto ratkaisisi ainoastaan sen, kenet joukkue saisi jatkossa vastaan.

Tähän ajatusmaailmaan peilaten molemmat valmentajat päättivät penkittää parhaat pelaajansa ja antaa näiden levätä, jonka ansiosta kiinnostavan ottelun alkupuolisko olikin kaikkea muuta kuin viihdyttävää jalkapalloa.

Ensimmäisellä puoliajalla vaikutti todella hetkellisesti siltä, että molemmat joukkueet olisivat tyytyväisiä tappioon, joka tarkoittaisi toista sijoitusta lohkossa ja ainakin paperilla helpompaa vastusta jatkossa.

Toisella puoliajalla Belgian Adnan Januzaj iski sitten todella upean maalin vieden Belgian 1-0 johtoon, mutta tuo maali ei ollut itsessään hienoin hetki tuossa tilanteessa. TV-katselijat saattoivat hieraista silmiään, kun belgialaishyökkääjä Michy Batshuayi potkaisi pallon suoraan omaan päähänsä osana villiä tuuletustaan maalin jälkeen.

Jos ollaan rehellisiä niin monet meistä voivat varmasti myöntää törmänneensä joskus elämässään yhtä hauskaan ja naurettavaan mokaan, mutta meidän kohdallamme tilannetta ei valitettavasti seuraa miljoonia ihmisiä ympäri maailman.

Kyse oli myös ottelun ainoasta maalista, jonka avulla Belgia päihitti Englannin ja otti voiton omassa lohkossaan