Robert Taylorin asuvalinta nousi otsikoihin ympäri maailman – hillitön kuitti Lionel Messin suuntaan

MLS:ssä Inteter Miamin paidassa pelaavan suomalaistähti Robert Taylorin naamiaisasu on noussut valtavan huomion keskipisteeksi ympäri maailman.

Jalkapalloilija Robert Taylor on noussut tällä kaudella moneen otteeseen jalkapallomaailman huomion keskelle kiitos seuratoverinsa Lionel Messin.

Inter Miamissa pelaavan tutkaparin otteet ovat ihastuttaneet monia kauden aikana, vaikkakin seuran taival MLS:ssä päättyi lopulta runkosarjaan.

Sep 20, 2023; Fort Lauderdale, Florida, USA; Inter Miami midfielder Robert Taylor (16) kicks the ball against Toronto FC during the second half at DRV PNK Stadium. Mandatory Credit: Rich Storry-USA TODAY Sports. Kuva: All Over Press

Nyt Taylor on noussut myös kauden jälkeen koko jalkapallomaailman huulille, kun seura juhlisti viikonloppuna yhdessä halloweenia.

Taylorin asuvalinta on riemastuttanut ihmisiä ympäri maailman ja sitä on jaettu useilla miljoonien seuraajieen jalkapalloon keskittyvillä tileillä sosiaalisessa mediassa.

Asuvalinta nousi otsikoihin ympäri maailman

Taylor oli pukeutunut juhliin seuratoverinsa ja lajilegenda Lionel Messin turvamieheksi Yassine Chuekoksi, joka on tullut monille tutuksi tämän otteista tähden suojana.

Chueko on nähty useaan otteeseen Inter Miaminkin pelien aikana kentän sivussa vahtimassa haukan lailla tähden otteita. Muutamaan otteeseen turvamies on myös joutunut pysäyttämään innokkaita kentälle ryntääviä faneja.

Voit katsoa kuvan Taylorin pukeutumisesta alla olevasta upotuksesta:

Jopa Chueko itse äityi kommentoimaan Taylorin asuvalintaa useamman nauruhymiön ryhdittämänä.

Kenties suurimman huomion Taylorin asu sai, kun jalkapalloon keskittyvä media 433 jakoi kuvan omalla Instagram-tilillään, jolla on yli 68 miljoonaa seuraajaa.

Messin ja Taylorin tutkapari on herättänyt paljon ihastusta MLS-fanien keskuudessa tällä kaudella. Kuva: Shutterstock

– Inter Miamin Robin Taylor pukeutui Leo Messin henkivartijaksi halloweenina, sivusto hehkuttaa kuvatekstissä ja on jakanut mukaan kuvan Taylorista sekä oikean kuvan Chuekosta.

Jos upotus ei näy, katso se tästä.

Taylorin asusta kirjoitettiin ympäri maailman ja se nousi otsikoihin muun muassa brittilehti Daily Mailissa sekä jalkapallomedia Goal.comissa.