Michael Owen valitsi unelmiensa kentällisen – mukana yksi suomalainen

324 maalia 602 ottelussa.

Michael Owen oli todellinen maalitykki ja yksi Valioliigan pelätyimmistä hyökkääjistä uransa aikana.

Hän pelasi uransa aikana joidenkin aikamme suurimpien ja parhaiden jalkapalloilijoiden kanssa – kuten voit nähdä hänen uskomattomasta dream team -kokoonpanostaan. Owen valitsi keskiviikkona kentällisen parhaista pelaajista, joiden kanssa hän sai uransa aikana pelata.

Suomalaisittain upea hetki ja ylpeyden aihe on se, että Owenin unelmajoukkueeseen pääsi mukaan myös Liverpoolin pitkäaikainen seuralegenda ja suomalaisen jalkapalloilun supertähti, Sami Hyypiä.

Puolustajana pelannut Hyypiä saavutti Liverpoolissa muun muassa Mestarien liigan voiton vuonna 2005. Hyypiä ja Jari Litmanen ovat ainoat suomalaiset pelaajat, jotka ovat voittaneet himoitun Mestarien liigan pokaalin.

Tältä näyttää Owenin unelmakentällinen pelaajista, joiden kanssa hän uransa aikana sai pelata:

Michael Owenin ollessa parhaassa kunnossa uransa huipulla maailmasta ei löytynyt kovin montaa yhtä pelättyä hyökkääjää. Hänet muistetaan usein parhaiten vuosistaan Liverpoolissa, mutta Owen pelasi uransa aikana myös Real Madridissa ja Manchester Unitedissa.

Owenin listaus herätti myös huvitusta hänen entisissä pelitovereissaan. Esimerkiksi John Arne Riise kysyi mieheltä Twitterissä, mahtuiko hän mukaan edes vaihtopenkille.

Hyökkääjä vastasi nopeasti virnuillen, että Arne Riise olisi hänen ensimmäinen vaihtomiehensä heti Roberto Carlosin jälkeen.

Owenin valitessa unelmiensa kentällistä huippupelaajista, joiden kanssa hän oli vuosien varrella pelannut, valinnan varasta ei siis ainakaan ollut pulaa.

On siis syytä olla todella ylpeä siitä, että Owen valitsi unelmiensa kentälliseen mukaan Sami Hyypiän.