Messin upea ele yllätti toimittajan täysin voiton jälkeen – Yllättävä yksityiskohta pilkotti sukassa

Argentiinan napattua kisojen ensimmäinen voitto Nigeriasta monet toimittajat halusivat tietysti puhua Messin kanssa.

Eräs toimittaja esitti Messille kysymyksen, jonka vastaus sai hänet yksinkertaisesti täysin sanattomaksi.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Argentiinan avattua jalkapallon MM-kisat tasapelillä Islantia vastaan ja Messin epäonnistuttua rangaistuslaukauksessa monet kummastelivat asiaa. Tuolloin argentiinalainen toimittaja Rama Pantorotto antoi haastattelutilanteessa Messille onnenkaluksi äitinsä punaisen amuletin, jota hän oli itse kantanut päivittäin.

Toimittaja esitti Messille, että tämä voisi ottaa onnenkalun itselleen ja se voisi tuoda parempaa onnea tuleviin otteluihin tasapelin ja epäonnistuneen rankkarin jälkeen.

Ensimmäisessä ottelussa taika ei ainakaan toiminut, mutta emme myöskään voi olla varmoja, oliko Messillä silloin tuo onnenkalu mukanaan. Kroatia pieksi silloin tylysti Argentiinan maalein 3-0. Onni kuitenkin kääntyi ottelussa Nigeriaa vastaan, kun Messi sai kultaisen kosketuksensa takaisin ja iski joukkueensa ensimmäisen maalin.

Myöhemmin Marcos Rojo pelasti vielä Argentiinan tasapeliltä iskien voittomaalin sisään 86. minuutilla ja juhlat olivat valmiit käynnistymään.

Tärkeän voiton jälkeen Messi asteli jälleen median eteen vastailemaan kysymyksiin. Silloin toimittaja Pantarotta päätti kysäistä mieheltä, oliko tämä kenties heittänyt miehen antaman onnenamuletin pois.

https://twitter.com/ramapantorotto/status/1011781350884601856

Barcelonan supertähti hiljensi miehen hetkessä, kun hän paljasti nilkkansa, jonka ympärille Pantorotton äidin vanha punainen onnenkalu oli solmittuna. Sitten hän kertoi toimittajalle pitäneensä sitä jalassa koko ottelun ajan.

– Teitkö maalin jalalla, jossa se on, Pantorotto kyseli äimistyneenä.

– Hahah, ei valitettavasti potkaisin toisella jalalla, Messi naurahti.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Pantorotto oli selvästi yllättynyt koko tilanteesta ja häkeltyi Messin vastauksen jälkeen. Liikuttunut mies tuijotti kameraa ja totesi vain sanat:

– Äiti… Messi kantoi onnenkaluasi, ja sitten hän osoitti taivaaseen ja tuuletti.

Argentiina kohtaa seuraavaksi Ranskan lauantaina. Voit katsoa koko haastattelutilanteen videolta tästä:

Lue lisää:

Tämä belgialaishyökkääjän villi maalituuletus oli koko Englanti – Belgia ottelun viihdyttävin hetki

Upea ele supertähdeltä! Pistä peukkua ja artikkelia jakoon, jos sinäkin olet samaa mieltä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);