Lähde: Hän on ensimmäinen MM-kisoissa dopingista kärynnyt pelaaja

Ei. Valitettavasti näitäkään MM-kisoja ei ole viety läpi täysin rehellisessä hengessä. Ensimmäinen positiivinen dopingtesti on nimittäin tullut julki.

Uutiskanava Mutko Protiv on uutisoinut iranilaisen Saeid Ezatolahinin jättäneen positiivisen A-näytteen.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Iran jäi MM-kisoissa lohkovaiheeseen 4 pisteellään, kun maa voitti Marokon, hävisi Espanjalle ja pelasi tasan Portugalin kanssa.

Etenkin viimeinen lohkovaiheen ottelu Portugalia vastaan oli dramaattinen. Yksi ottelun parhaista pelaajista oli Iranin keskikentällä uurastanut Saeid Ezatolahi.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että pelaaja on jättänyt kisoissa positiivisen dopingnäytteen, jonka mukaan hän on käyttänyt testosteronia.

Uutistoimisto Mutko Protiv uutisoi, että pelaajan B-näytettä odotellaan vielä. Ezatolahi edustaa seurajoukkuetasolla venäläistä FC Rostovia.

Uutiskanava on ollut yhteydessä asian tiimoilta FIFAA:n, mutta kattojärjestö ilmoitti ettei kommentoi keskeneräisiä tutkimuksia.

Mikäli myös pelaajan B-näyte todetaan positiiviseksi, tullaan hänen sopimuksensa FC Rostovin kanssa purkamaan lähes varmasti. Dopingkäry tulee tuskin kuitenkaan päättämään pelaajan uraa, sillä Ezatolahi on vasta 21-vuotias.

Joka tapauksessa tapaus tulee jättämään ikävän tahran pelaajan uralle.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Mitä mieltä olet tällä hetkellä dopingista jalkapallossa. Ovatko rangaistukset tarpeeksi kovia? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);